kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Baltalimanı’ndaki Portaxeadlı mekanda basın toplantısıdüzenleyen Öykü ile Berk,‘Evlerinin Önü Boyalı Direk’şarkısını Rakda ve YudaHodara çiftinin düğünlerindede seslendirdi.

Herkes 'tek şarkılık' olmadığımızı görecek

Mustafa DERYAHAN
'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısı ile ünlenen Öykü ile Berk, 27 Haziran'dan itibaren 'Boyalı Direk' adlı programları ile TRT 1 ekranında olacak. İlk programlarına Yeşim Salkım'ı konuk edeceklerini açıklayan ikizler, 'Boyalı Direk'in tanıtım toplantısında iddialı konuştu:

Bizim derdimiz var
"Tek şarkılık olmadığımızı herkese göstereceğiz. Altı ay gibi kısa sürede program yapmak heyecan verici. Biz donanımlı insanlarız ve 'Evlerinin Önü Boyalı Direk'i gölgede bırakacak işler yapıyoruz. Bunu göstereceğiz..." İnsanları hem eğlendirip, hem de kaybolmuş değerleri canlandıracaklarını söyleyen Öykü, "Anlatacak bir derdimiz olduğu için program yapmaya karar verdik" dedi. Flamenko tarzında türkü yorumlayan iki kardeş, meslektaşlarına da sitem etti: "Herkes bizi çok seviyor ama kimse destek değil. Alkışlamayı ve saygı duymayı unutmuşuz. Sanat dünyasından destek göremiyoruz."