kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nuri için geri sayım

Beşiktaş'ın hocası Sağlam, Nuri Şahin'in iki gün önce karar vermek için 1 hafta süre istediğini açıklarken, iki yerli daha alabileceklerini söyledi..
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, iki yerli futbolcu ile ilgilendiklerini söyledi. Sağlam, içlerinden 4 tanesini seçeceği, geçen sezon kiralık oynayan ve PAF'larda yer alan 35 Beşiktaşlı futbolcuya yaptırdığı antrenman öncesi gazetecilere konuştu. Genç teknik adam, yabancı kontenjanlarının dolu olduğunu, yerli futbolcu alacakları kaydetti. Sağlam, "Belki bir, belki iki yerli futbolcu alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. Orta saha için ilgilendiğimiz gurbetçi futbolcu da var, yurt içinden de var" dedi. Sağlam, sürekli ciddi teklifler gelen Bobo'nun halen oyuncuları olduğunu ve 26 Haziran'da kampa katılacağını açıklayarak, "Kulübün menfaati adına çok cazip bir teklif gelirse, o zaman değerlendiririz. Şu an öyle bir durum yok" açıklamasını yaptı.

MİLLİLERİN AYAĞINA SAĞLIK
Genç teknik adam transferi için çaba harcanan Nuri Şahin'i beklediklerini de ifade ederek, "İki gün önce bizden 1 hafta süre istedi. Artık ondan gelecek cevabı bekliyoruz" dedi. A Milli Takımımız'a da övgü yağdıran Sağlam, "Şu an hedeflerini gerçekleştirmiş durumdalar. Hepsinin ayağına sağlık" yorumunu yaptı.