kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
52. dakikada attığı golle Hırvatistan’a galibiyeti getiren Klasnic 74. dakikada taraftarların alkışları arasında oyundan çıktı.

Hırvatlar tulum çıkardı

EURO 2008'de cuma günü çeyrek finaldeki rakibimiz Hırvatistan, ilk 11'de 9 yeni oyuncu ile çıktığı maçta Polonya'yı Klasnic ile devirdi. Hırvatlar, 3'te 3 yapıp B Grubu'nu lider bitirdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hırvatlar tulum çıkardı
B Grubu'nun lideri Hırvatistan, az da olsa çeyrek final şansı süren Polonya karşısında tam 9 yeni ilk 11 oyuncusu ile mücadele etmesine rağmen sahanın hakimiydi. Polonya'da ise santrfor Smolarek kulübedeydi. Polonya topa daha çok sahip olmasına rağmen Hırvatlar orta sahadan hızlı çıkarak rakip kalede etkili oldular. 14. dakikada Pranjic ile rakip kaleyi yoklamaya başlayan Hırvatlar. 20'de Vejic, 23'te de Rakitic ile golü bulamadılar. Polonya 28'de Lewandowski'nin şutu ile gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Hırvatlar ise 33'te Klasnic ile bir pozisyonu daha harcadıktan sonra 45. dakikada önce Leko., sonra yine Klasnic ile öne geçme fırsatlarını kullanamadı ve devre golsüz sona erdi. Hırvatlar ilk yarı 4'ü isabetli 9 şut çekerken, Polonya 2'de 0 çekti.



KLASNİC BU KEZ ATTI
İkinci yarıya Polonya, hızlı başlarken, 52. dakikada Klasnic bu kez yakaladığı fırsatı kaçırmadı ve Hırvatistan'ı 1-0 öne geçirdi. Polonya beraberlik golü için bastırırken, kalesinde ikinci gol tehlikesini de yaşadı. Ancak iki takımın kalecisi de başka gole izin vermedi ve maç tek golle sona erdi.