kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Telekom'dan 'bedava görüşme' fırsatı

AA
Yeni Haber
Türk Telekom, konuşma alışkanlıklarını göz önüne alarak hazırladığı yeni tarifelerle müşterilerine yeni seçenekler sunuyor, mevcut tarifelerine ilişkin sabit ücretlerde fiyat ayarlaması yapıyor.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yeni iki tarifeyle yeni bir dönem başlattığı belirtilerek, ilk aşamada ''Uzun Konuşturan Tarife'' ve ''Akşam Konuşturan Tarife'' olarak sunulmaya başlanan kişiye özel tarife paketlerinin, önümüzdeki dönemde çeşitlendirilmesi ve müşterilere farklı seçenekler sunulmasının öngörüldüğü kaydedildi. Kendi ihtiyaçları doğrultusunda yeni ''kullanıcı dostu'' tarifelerden birini seçen müşterilerin, tek bir paket fiyatı ödeyerek, karşılığında paketlerinin sunduğu avantajlardan yararlanabilecekleri ifade edildi.

''Akşam konuşturan tarife'' paketinin, daha çok akşamları konuşmayı tercih eden müşteriler için geliştirildiği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: ''Gündüz çalışan ve ev telefonunu yoğunlukla akşam kullanan müşterilere uygun olan bu tarife paketinde, ayda KDV ve ÖİV dahil olmak üzere 19 YTL'lik paket ücreti karşılığında akşam saat 18.00'den sabah saat 08.00'e kadar yapılan şehir içi görüşmeler ücretsiz olarak sunuluyor. Aylık toplam sunulan ücretsiz konuşma süresi 3 bin dakika. Günün kalan kısımlarında yapılan görüşmeler müşterinin üye olduğu tarife üzerinden ücretlendiriliyor.''

''Uzun konuşturan tarife'' paketinin ise uzun konuşmayı tercih eden müşteriler için planlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: ''Öncelikle ev hanımları ve iş yerlerini hedef alan bu tarife paketini seçen kullanıcılar, yine KDV ve ÖİV dahil olmak üzere ayda 19 YTL paket ücreti ödeyerek tüm ev ve iş telefonu aramalarında yalnızca ilk dakika için konuşma ücreti ödeyip 60 dakika bedava konuşma hakkı kazanıyor. Uzun konuşturan paketinde ilk dakika konuşma ücreti 12 YKr olarak belirlendi. 60 dakika üst görüşme limitinin üzerindeki konuşmalar 'standarthat' tarifesinden ücretlendirilecek.''

Türk Telekom'un yeni tarife paketlerinden faydalanmak isteyen müşterilerin, şirketin 444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden ve ofis ile bayilerinden detaylı bilgi öğrenebilecekleri ve başvurularını gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

FİYAT AYARLAMASI


Açıklamada, Türk Telekom'un, ŞirketHATT, KonuşkanHATT, StandartHATT, HesaplıHATT ve YazlıkHATT tarife paketlerine ilişkin sabit ücretlerde fiyat ayarlaması yaptığı ifade edilerek, ''YazlıkHATT'ta yüzde 1,53, diğerlerinde yüzde 4,9 oranında olan fiyat ayarlaması sadece sabit ücret için geçerli olacak'' denildi.

Bugün itibariyle geçerli olacak fiyat ayarlamasıyla ilgili detaylı bilgiye, www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabileceği aktarıldı.