kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hırvatlar şok oldu

N.SELİM SUNER
Çeyrek finalde Çek Cumhuriyeti'yle karşılaşmak isteyen Hırvat futbolcular, maç 2-0 olunca yetkililerine Çek takımıyla ilgili sorular sormaya başladılar. 90 dakika sonunda ise kimse seyrettiklerine inanamadı..
Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti'ni EURO 2008'in dışına atarak çeyrek finale çıktığı karşılaşmanın ardından Hırvatistan'dan gazeteci arkadaşlarımla görüştüm. Hepsinin dile getirdiği, karşılaşma başlamadan önce oyuncularının Çek Cumhuriyeti'yle eşleşmek istediğiydi. Hırvat futbolcular rakip olarak kimi tercih ettikleri yönündeki sorulara, "Çekler daha tecrübeli görünüyor, savunmaları da daha sağlam. Ancak Türkiye bize benziyor. Çok iyi mücadele ediyorlar ve başarıya açlar" cevabını veriyorlardı.

* AVUSTURYA - ALMANYA MAÇININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

* POLONYA - HIRVATİSTAN MAÇININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

'BİZE KARŞI KİMLER YOK?'
Çek Cumhuriyeti'nin ilk golü atmasından sonra, "Bu iş bitti" diyen Hırvat futbolcular, ikinci golün ardından rakipleri izleyen yetkililere Çek takımıyla ilgili detayları ve kendilerine karşı nasıl bir düzenle sahaya çıkmalarının beklendiğini sormaya başlıyorlardı. Heyecan fırtınası şeklinde geçen son 15 dakikanın ardından ise çıt çıkmıyordu. Türkiye'nin inanılmaz bir geri dönüş gerçekleştirdiğinin altını çizen Hırvatlar'ın başlıca merak konusu ise "Bu takımdan kimler bize karşı oynamayacak?" olmuştu. Hırvat basın mensupları da, turnuvaya heyecan getirdiğini belirttikleri Türkiye'yle karşılaşmaktan ötürü hem memnun hem de tedirgin olduklarını dile getirirken şu görüşü savundular: "Turnuvanın en renkli iki teknik adamının yönettiği en istekli iki takım karşılaşacak. Biri elenecek; yazık."

* KARE KARE TÜRK DESTANI İÇİN TIKLAYINIZ...

* İŞTE ÇEKLERİN ÇÖKTÜĞÜ ANLAR
Haberin fotoğrafları