kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kobe Bryant son dakikada topu çalıp, yaptığı bu smaç ile maçı kopardı.

Şampiyonluk Boston'a kaldı

NBA final serisi beşinci maçında Lakers, Boston Celtics'i 103-98 yenerek durumu 2-3'e getirdi. Şampiyon Boston'daki maçlarda belli olacak... ..
Los Angeles Lakers, Boston Celtics'e şampiyonluk vizesini vermedi. NBA final serisinin 5. maçında Staples Center'da Boston Celtics'i 103- 98 yenerek seride durumu 2-3'e getirdi. Ancak avantaj hala son iki maçı sahasında oynama şansına sahip Boston'da bulunuyor. Yoncalar, Los Angeles'ta kazandıkları tek maçla evlerine saha avantajına sahip olarak dönüyorlar. Maça çok hızlı giren Lakers ilk periyodu 17 sayı farkla 39-22 önde tamamladı. Ancak 38 sayı atan Paul Pierce'ın önderliğinde müthiş bir geri dönüşe imza atan Celtics, 30-16'lık ikinci periyot sonucuyla devre sonunda farkı 3'e indirdi: 55-52.

GARNETT VASATTI
Üçüncü çeyrekte Los Angeles Lakers, Kobe Bryant'a Lamar Odom ve Pau Gasol'ün de eşlik etmesiyle 79-70'lik üstünlüğü yakaladı. Son bölümde Lakers'ı yakalayan Celtics, süper yıldızı Kevin Garnett'in kritik şutlarının girmemesi ile gerisini getiremedi ve Lakers, kendi seyircisi önünde bir sürprize daha izin vermezken, karşılaşmadan da 103-98 galibiyetle ayrıldı.