kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YILDIRIM

Hocada rötar

DENİZ DERİNSU
Yeni teknik direktörü bu hafta açıklaması beklenen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Rijkaard ile görüşeceği için, anlaşmaya vardığı Luxemburgo'ya "24 Haziran'a kadar bekle" dedi..
Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de, yeni hocanın kim olduğunun deklare edilmesi bir hafta rötar yaptı. Daha önce yaptığı açıklamada Samandıra'nın yeni teknik patronunu bu hafta içinde açıklayacağını belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Vanderlei Luxemburgo ile anlaşmasına rağmen Brezilyalı teknik direktöre, "24 Haziran'a kadar benden haber bekle" dedi. Prensip anlaşması yaptığı Vanderlei Luxemburgo hakkında "Acaba takıma hafif gelir mi?" endişesini taşıyan Aziz Yıldırım'ın, Barcelona'daki görevine son verilen Frank Rijkaard için temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

BAŞKA TEKLİFLER VAR
Bazı İngiliz takımlarından da teklif alan Hollandalı teknik direktörü takımın başına geçirmek için tüm gücünü harcayan ve bu nedenle 'cepte beklettiği' Luxemburgo'ya "Bekle" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eğer bu hedefine ulaşamazsa rotasını yeniden Brezilyalı teknik direktöre çevirecek.
Haberin fotoğrafları