kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

EURO 2008 günlüğü

St. Jakob'a yeni çim
TÜRKİYE'NİN İsviçre'yi 2-1 yendiği maçın yapıldığı St. Jakob-Park Stadı'nın yağmurda bozulan çimleri, çeyrek final ilk maçı için yenileniyor. A Millilerin İsviçre'yi yendiği maçın yapıldığı, İsviçre'nin Basel kentinde yer alan St. Jakob-Park Stadı'nın çimlerinin, o gece yağan yağmur nedeniyle bozulduğu bildirildi. Stat için 50 kamyon çim getirtildiği ve çeyrek final maçına yetiştirileceği öğrenildi.

Gözler Van Basten'de
EURO 2008'de C Grubu'nda İtalya'nın gruptan çıkması için Fransa'yı yenip Hollanda'nın da Romanya'yı mağlup etmesi gerekiyor. Bu nedenle grup lideri Hollanda'nın sahaya yedeklerle çıkma ihtimali İtalya'yı korkutuyor. İtalya basını, Milan'lı eski futbolcu Van Basten'in takımının Romanya'ya mağlup olması durumunda İtalya'ya dönemeyeceğini iddia etti.

Sakatlık sıkıntısı
EURO 2008'de grup liderliğini garantileyen İspanya'da teknik direktör Aragones'i sakatlıklar düşündürüyor. Gruptaki son maçında Yunanistan ile oynayacak olan İspanyollar'da Puyol, Cazorla ve Silva son idmanda yer almadı. Sakat olan bu üç oyuncunun da maça yetiştirilebileceği ancak çeyrek finali garantiledikleri için riske edilmeyeceği açıklandı.

Scolari'nin inancı tam
EURO 2008'de Milli Takımımız'ın da bulunduğu A Grubu'nu lider tamamlayan Portekiz'de teknik direktör Scolari, çeyrek finaldeki rakipleri Almanya karşısında takımına güvendiğini belirtti. İlk iki maçını kazanarak gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz'de Scolari, son İsviçre maçında yedek oyuncuları oynatmıştı. Yedek Portekiz, İsviçre'ye 2-0'lık mağlup oldu.