kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şans yanımızda

Yeni Haber
Usta kalem Hıncal Uluç, Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen Milli Takım'ı değerlendirdi. Uluç "Hırvatlar'dan hiç korkmamam, "Milli Takım yarı finalde" demem gerekirdi ama çekiniyorum. İsviçre ve Çek maçlarını nasıl kazandığımızı gördük!" dedi.

Uluç, FOTOMAÇ'taki köşesinde şöyle yazdı;

"'Mucize' diyorum ama öteki taraftan biz bu gruptan, 1. olarak çıkardık. Bu düşüncem hiç değişmiş değil. Fatih Terim doğru takım seçseydi, Portekiz maçından başlayarak sahaya doğru 11'i çıkarsaydı ve kenardan doğru yönetseydi biz bugün 9 puanla grup 1.'si olurduk.

Biz çünkü bu grubun en iyisiyiz. Türkiye olarak. 'Seçilen 23 kişi olarak' demiyorum. Türkiye olarak. Bu turnuvanın da favorilerinden biriydik. Ama şimdi hâlâ yeni mucizelere ihtiyacımız var yarı finale çıkmak için. İşlerin bu hale gelmesine bir yandan da üzülüyorum. Çeyrek final coşkusunu yaşarken bir yandan da üzülüyorum. Şu Hırvatlar'dan hiç korkmamam, 'Milli Takım yarı finalde' demem gerekirdi ama çekiniyorum. Çünkü İsviçre maçını da, Çekler ile oynadığımız maçı da nasıl kazandığımızı gördük!."

* YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...