kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hugh'la ilişkimiz devam etseydi kesin beş çocuğumuz olurdu!

Hugh Grant'le tam 13 yıl birlikte olan Elizabeth Hurley, eski ilişkisiyle ilgili Harper's Bazaar'a konuştu: İlişkimiz sürse beş çocuğumuz olurdu!..
Henüz 21 yaşında genç bir kızken ünlü İngiliz aktör Hugh Grant'le bir ilişki yaşamaya başlayan Elizabeth Hurley, biten ilişkisiyle ilgili ilk kez bu kadar samimi konuştu...

HUGH DOSTUM
Harper's Bazaar dergisinin Amerika versiyonuna bir röportaj veren Hurley, "Hugh'la ilişkimiz bugüne kadar sürse tam beş çocuğumuz olurdu çünkü onunla 21 yaşında tanıştım, şimdi 43 yaşındayım" diye konuştu. 2000 yılında ünlü aktörle yollarını ayıran güzel yıldız, Grant'le hâlâ çok iyi iki dost olduklarını ve sık sık biraraya geldiklerini dile getirdi. Hintli iş adamı Arun Nayar'la yaşadığı düzgün evliliğiyle dikkat çeken seksi yıldız, "Arun'la bir yılı aşkın süredir evliyiz. O da Hugh'la olan dostluğumu hiçbir zaman kıskanmıyor" dedi. Hugh Grant'in çok çapkın bir erkek olduğuna dikkat çeken Elizabeth Hurley, "Onda şeytan tüyü var. Kadınlar onun cazibesine kapılmadan duramıyor" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları