kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Masumiyetini yitirmiş kadınla nasıl başa çıkılır

Oyunlu ilişkilerden kaçışınız olmadığını kabul edin. Kadınların ne istediğini bilin ama bilmez gibi davranın. Kadının seks dışındaki isteklerine 'hayır' demeyi kendinize ilke edinin!.
Kadınlar genelde erkeklerden yedikleri kazıkları anlatıp dururlar. Gözyaşlarını akıtıp hep bizi suçlarlar. Ama ben bir erkek olarak gönül acısıyla şunu söyleyebilirim ki, karşıma çıkan kadınlardan hep kazık yedim. Bu oyuncu kadınlarla asla başa çıkamadım. (Cahit R.)

Bazı okuyucularım 'taktikli ilişkiler!'e karşı olduğum halde neden şimdi erkeklere taktik verdiğimi haklı olarak sorabilirler. Benimkisi bir tür "İçiyorsam sebebi var!" durumu. Ama şu gerçeği de söylemek isterim ki, "Kadınları Kullanma Kılavuzu" adlı kitabı ben yazmadım. Erkek yazar kimliğimle kadınları kullanmak değil, kadınların oyuncu olanlarından korunmanın taktiğini verebilirim. Erkeklerin eline saldırı silahı değil, savunma silahı vereceğim. İlişki taktiklerini tek tek yazacağım.

BİR: Oyunlu ilişkilerden artık kaçışınızın olmadığını kabul edin. Oyuncu kadınlarla başa çıkacak stratejik donanıma sahip olmak gerektiğini bilerek yaşayın.

İKİ: İlişki oyunları için antrenmanlar yapın. Sizinle oynayan bir kadına oyunlarla karşılık vermeye karar vermek sadece yetmez. Karşınızdakinin taktiklerini çözmek, kontrataklar planlamak, savunma ve saldırı hatları kurmak, kaynakları ve fırsatları yönetmek de başlı başına bir ilişki çalışması gerektirir.

ÜÇ: Asla kadınların ne istediğini bilmeyin! Yani bilin ama bilmezlikten gelin. Onlara kafanızı çok karıştırıyorlarmış gibi davranın. Partnerinize "Çok değişkensin! Seni anlamıyorum!" deyin.

DÖRT: Kadınların sizden istediklerini yapmayın! İş hayatınızdaki tecrübeden dolayı şu gerçeği iyi bilirsiniz ki, 'iyi iş yapmanın ödülü, daha çok iştir!' Unutmayın ki bir işi yapmak, ömür boyu o işi defalarca yapmak zorunluluğu yaratır. Göreve dönüşür. Bu yüzden de kadının seks dışındaki isteklerine "Evet" demeyin.

BEŞ: Beden dili üzerine kitaplar okuyun! Kadınların aklından geçenle dilinden çıkan farkları ancak çok okuyarak öğrenebilirsiniz.