kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Burcu Çetinkaya'dan bir ilk
DÜNYA Ralli Şampiyonası'nın 8. ayağı 5. Türkiye Rallisi'nin galibi, BP Ford Abu Dhabi Takımı Pilotu Mikko Hirvonen oldu. Türk pilotlar arasında en iyi dereceyi Hamdi Ünal, genel klasmanda 23. olarak elde etti. Ford Rallye Türkiye Pilotu Burcu Çetinkaya, elde ettiği dereceyle Ford Fiesta Sporting Trophy'yi kazanan ilk Türk kadın pilot oldu.

Nadal çim kortta siftaha uçtu!
ROLAND Garros'ta üst üste 4. şampiyonluğunu kazanan Rafael Nadal çim kortta da siftah yaptı. İspanyol tenisçi, Londra'daki Queens Club'da düzenlenen Stella Artois Tenis Turnuvası'nın finalinde Sırp Novak Djokovic'i 7-6 ve 7-5'lik setlerle 2-0 geçen Nadal, kariyerinin ilk çim kort turnuvası şampiyonluğuna ulaştı.

Eskişehirspor'a dev kaleci
SÜPER Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'un, Hırvatistan'ın Belupo takımının kalecisi Vanja Ivesa'yı istediği öğrenildi. 2.05 boyuyla dünyanın en uzun futbolcularından birisi olan Ivesa ile büyük ölçüde anlaşıldığı bildirildi. Eskişehir ayrıca Galatasaray'ın milli yıldızı Emre Aşık'ı da listesine aldı.

Pemra Özgen şampiyon oldu

YEŞİLYURT Tenis Kortları'nda düzenlenen 10 bin dolarlık Uluslararası Future Women Circuit Tenis Turnuvası'nda Perma Özgen şampiyon oldu. Milli tenisçimiz, Gürcü Ekaterine Gorgodze'yi 6-4 ve 7-6 yenip şampiyonluğa ulaştı.

Cemal Aydın'ın acı günü
ANKARAGÜCÜ Başkanı Cemal Aydın'ın kayınvalidesi Müyesser Açıkel vefat etti. 82 yaşında ölen Açıkel'in cenazesi bugün Cebeci'de toprağa verilecek.