kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jagger'ın tasarımcı kızı Türkiye için çalışacak

Ünlü şarkıcı Mick Jagger'ın tasarımcı kızı Jade Jagger, İngiliz basınına "Yakında Türkiye'de dekorasyonla ilgili yeteneğimi göstereceğim" dedi..
Rock müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger, tasarım dünyasında büyük adımlarla ilerliyor. "Yaptıklarım insanın bütün bir yaşamını içine alıyor. Kolyeden masa örtüsüne kadar her şeyi tasarlayabilirim" diyen 36 yaşındaki Jade Jagger, İngiliz Sunday Times gazetesine verdiği röportajda "Yakında Türkiye'de de dekorasyonla ilgili yeteneğimi göstereceğim" diye konuştu. Ancak, Türkiye'de ne üzerine, hangi şirket için çalışacağına dair bir açıklama yapmadı. Ev dekorasyonu yapan Yoo Group'un sanat yönetmeni olan Jade Jagger'ın kendi ismini taşıyan "Jade Jagger for YOO" isimli tasarım üzerine yoğunlaştığı özel bir projesi de bulunuyor.

UZMANLIĞI MÜCEVHERLER
Özellikle mücevher tasarımlarıyla ismini duyuran ancak kadın giyimi üzerine de çalışan Jagger, eski top model olan annesi Bianca ve babasının geniş arkadaş çevresi için de çalışmalar yapıyor. Bir süre mankenlik de yapan güzel Jagger, en çok ev dekorasyonu üzerine çalışmayı sevdiğini söylüyor.
Haberin fotoğrafları