kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Teknik direktör Fatih Terim, maçtan sonra zaferin sevincini Milli Takımlardan Sorumlu yönetici Levent Kızıl’la böyle paylaştı.

Böyle dönüş görülmedi

SÜLEYMAN GÜLTEKİN
İsviçre'yi 1-0 geriden gelip deviren milliler, dün de 2-0 geriye düştü Amaelenmeyebaşkaldıranyıldızlarson15 dakikada Çekleri devirdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Böyle dönüş görülmedi
Avrupa Şampiyonası, Türk Milli Takımı'nın ikinci kez muhteşem dönüşüne tanıklık etti. Portekiz yenilgisinden sonra evsahibi İsviçre'nin karşısına çıkan milliler, 1-0 geriye düştükleri maçı +92'de Arda'nın golüyle devirip, umudunu Çek Cumhuriyeti maçına taşımıştı. Dün ise sahada kelimenin tam anlamıyla destan yazıldı. İlk yarıyı 1-0, 62. dakikayı da 2-0 geride geçen yıldızlarımız, adeta şahlandı.


* KARE KARE TÜRK DESTANI İÇİN TIKLAYINIZ...

* MİLLİ ÇOŞKU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* İŞTE ÇEKLER BÖYLE YIKILDI...

EURO 2008'DE TEK!

Bu sonuca isyan eden ay-yıldızlı futbolcular, önce 75. dakikada Arda'nın golüyle farkı bire indirdi. 87. dakikada Nihat beraberliği sağladı. Bu sonuç işi penaltılara götürecekti ama millilerin buna hiç niyeti yoktu. Nihat 89'da ağları bir kez daha sallayıp, tarihi zaferin altına imzasını koydu. EURO 2008'de şu ana kadar oynanan maçlarda geriye düşüp maçı çeviren tek takım Türkiye oldu. Milliler bunu hem de iki kez başardı.
Haberin fotoğrafları