kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Levent Kırca

Oturduğu yerden 'stand-up' gösterisi!

Mustafa DERYAHAN
Prematüre bebekler yararına düzenlenen bir davete katılan Kırca, herkesi kahkahaya boğdu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Oturduğu yerden 'stand-up' gösterisi!
Levent Kırca, önceki gece Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen geceye esprileriyle renk kattı. Geliri prematüre doğan bebekler ve ailelerine destek için kurulan 'El Bebek Gül Bebek Derneği'ne bağışlanan gecede; modacı Canan Göztepe'nin 25'inci meslek yılı da kutlandı.

NE İŞİM VAR Kİ?
Ünlü şarkıcı Nilüfer'in hiçbir ücret almadan sahneye çıktığı gecenin en renkli siması ise Levent Kırca'ydı. Elindeki çek defteriyle dikkat çeken Kırca, "Kardeşim benim ne işim var burada? Ben evimde oturuyordum, çağırdılar 'gel renk kat' diye. Şimdi hem davete katıldım, hem de para yardımı yapıyorum" sözleriyle aynı masayı paylaştığı konukları kahkahaya boğdu.

İKİSİNİ DE ALDIM!
Daha sonra yanına gelen küçük kızı öperek, bin YTL'lik yardım yapan Levent Kırca, açık arttırmada satışa sunulan bileklikle de espri şovu yaptı. Kıymetli bilekliği hostesin elinden alarak, yanında oturan hanıma takan Kırca, "Hem bu bilekliği aldım, hem de bu bayanı" sözleriyle güldürdü. Kendi çocukları da prematüre doğan Özlem Yıldız ve Sinan Serter de konuklar arasındaydı.
Haberin fotoğrafları