kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Karnı burnunda ama hâlâ en şık kadın o!

Yakında ikizlerini kucağına almaya hazırlanan Angeline Jolie'nin moda danışmanı Jen Rade, Amerikan Us dergisine, karnı burnunda olan yıldızın kıyafetlerini değerlendirdi..
İkizlere hamileyseniz...
*Uzun elbiselerle çok rahatedersiniz. Hamileyken, rahatlık içintunikler de doğru bir seçim olacaktır.

*Bu yıl uçuşan kumaşlar çok mo-da. Hamile olsanız da olmasanız dabu modayı takip edin. Ama hamiley-seniz, her zaman normal bedeniniz-den bir beden büyük alın.

*Kendinizi siyah ve koyu renkle-rin arkasına saklamayın. Yazın parlakrenklerinden siz de yararlanın. Yük-sek topuklara bir süreliğine 'elveda'deyin. Şık olacağım diye rahatınız-dan ödün vermeyin.

"Neden mi straples? Çünkü hamileyken omuzların gözükmesi güzel duruyor." (Jolie; Nicole Miller imzalı, 825 dolar değerindeki bu elbiseyi 19 Mayıs'ta Cap d'Antibes'te giydi)

"Reem Acra'nın Angelina için özel tasarladığı bu elbiseyi çok sevdik. Hem çok rahat hem çok seksi!" (21 Mayıs'ta Cannes'da giydi)

"Yeşilin her tonuAngelina'ya çokyakışıyor." (Güzel yıl-dızın, 15 Mayıs'taCannes'da giydiği 8bin dolar değerindekielbise Max Azria Ate-lier imzası taşıyor)

Thomas Wylde imzalı bu ipek elbise bin 100 dolar değerinde. Elbiseyi, Christian Louboutin ayakkabılar tamamlıyor. (15 Mayıs'ta Cannes'da giydi)

"Bu elbiseden birkaç tane daha var. O kadar hafifler ki, tam yazlık..." (576 dolarlık Gerard Darel marka elbiseyi, 15 Mayıs'ta Cannes'da giydi)

Rade, Jolie'nin; bu 2 bin 495 dolarlık Vera Wang imzalı elbiseyle çok rahat ettiğini söylüyor (4 Mayıs'ta Fransa'nın güneyindeki bir sahilde giydi)

Rade, "Bu elbise, Angelina'nın yeşil gözlerine çok yakıştı" diyor. (Alberta Ferretti tasarımı, 6 bin 795 dolarlık elbiseyi 14 Mayıs'ta Cannes'da giydi)

"Bu pamuklu-jarse elbise ona o kadar çok yakıştı ki..." (Rachel Pally marka, 223 dolar değerindeki elbiseyi, 16 Mart'ta New Orleans'ta giydi)
Haberin fotoğrafları