kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kendilerine yeni isim beğendiler

İsminizi seçme şansınız olsaydı yine aynı isme sahip olmak ister miydiniz? Hülya dergisi, ünlülere isimlerini sevip sevmediklerini sordu. Kimileri kendi isimlerini çok beğenirken, kimileri de bambaşka isimleri tercih etti..
Fadik Sevin Atasoy (oyuncu) "İsmimi keşke kendim koysaydım"
İsmimi kendim koysam hiç fena olmazdı aslında. Çünkü insanlar ismimi o kadar çok karıştırıyor ve şaşırıyor ki. Bazen Fadıl, Fatih, Faaadik Hanım diye çağrılmak komik oluyor. Artık ismimi kendim koyma şansım yok, o yüzden yanlış telaffuz edenleri düzeltmeye çabalıyorum.

Burcu Kara (oyuncu) "Irmak, Deniz, Nehir..."

Suyla ilişkisi olan isimlere bayılıyorum. Eğer ismimi kendim koyacak olsaydım, kesinlikle suyla ilişkisi olan bir isim koymak isterdim. Irmak, Nehir, Deniz gibi bir isim olabilirdi mesela. Bu isimlerin hepsi bana çok güzel şeyler çağrıştırıyor...

Emel Müftüoğlu (şarkıcı) "Kiraz ya da Eylül koyardım"

Eğer ismimi kendim koyacak olsaydım, kesinlikle Eylül ya da Kiraz koyardım. Bu iki ismi de çok seviyorum. Eylül mevsim olarak çok güzel şeyler çağrıştırıyor ve isim olarak romantik. Kiraz ismi de çok enerjik ve neşeli. Yaz mevsimini hatırlatıyor, mutluluk veriyor.

Yunus Günce (oyuncu) "Bence ismim hiç fena değil"

Yunus ismi hiç fena değil. Şimdiye kadar ismimle ilgili bir sıkıntım olmadı, seviyorum ama eğer adımı kendim koyacak olsaydım, Günçe koyardım. Günçe, küçük güneş anlamına geliyor.

Ece Erken (sunucu) "Su ismine bayılıyorum"
Ece ismini seviyorum, ismimle ilgili bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar ama eğer adımı kendim koyacak olsaydım, Su koymayı çok isterdim. Bence çok ama çok güzel bir isim Su. Saflığı ve doğallığı anlattığı için...

Özgün (şarkıcı) "İsmimi büyüdükçe beğendim ben"
Bugüne kadar çok fazla özenip, beğendiğim bir isim olmadı aslında. Ama küçükken bana sürekli 'Özgür' demeleri nedeniyle ismimi pek sevmezdim. Ama büyüyünce ismimin ne kadar güzel olduğunu anladım. Herhalde tekrar bu ismi koyardım.

Meyra (şarkıcı) "Gerçek adım Hümeyra"
İsmimi sonradan kendim koydum. Doğuştan Hümeyra olan ismimi Meyra olarak değiştirdim. Hümeyra da güzel ama Meyra kulağa daha hoş geliyor.
Haberin fotoğrafları