kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İçimde kalmasın!

ŞİRİN SEVER
ŞİRİN SEVER
İLİŞKİLİ HABERLER
İçimde kalmasın!
İLGİNÇ ARAŞTIRMA
Zekâ dinden imandan ediyormuş! 137 ülkede yapılan bir araştırmaya göre, zeki insanlar Allah'a inanmıyormuş. Araştırmada görevli bir profesöre göre; toplumların aydın eliti içinde ateistlerin oranı, daima toplumun geri kalanına göre daha yüksek çıkmış. Hemen çevrenizdeki zeki insanları geçirin aklınızdan, diniman durumlarını ekleyin, araştırmanın doğrulunu test edelim. Ben birkaç isim buldum, 'araştırma fos çıktı' diyemeyeceğim!

İŞTE BUDUR!

Lykia World otellerinin sahibi Burhan Silahtaroğlu'nun, Antalya'da golf düşkünü zenginler için denize sıfır yaptırdığı golf oteline ulaşmak için, konukların 18 kilometrelik bir köy yolundan geçmek zorunda olduklarını yazmıştım geçen gün. Kaç kez bakan yolu kesmesine rağmen yolu yaptıramadıklarını anlatmıştı Silahtaroğlu. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay aramış ve yolun yapılması için söz vermiş. Yani haberimiz ses getirdi.. n

MEME VE NAMUS
Geçen haftanın en sıkı boşanma haberiydi. Kadın hostes. Eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanmak istiyor. Duruşmaya gelen koca ise evliliğin bitmesine başka bir gerekçe gösteriyor: "Takıntılarından kurtulsun diye bacaklarından yağ aldırmasına izin vermiştim. Hastaneye gittiğimde bir baktım göğüslerine estetik yaptırmış. Bir namusum ve şerefim var, bunu kabul edemedim." Kadın da bunun üzerine "Altı aydır ayrı yataklarda yatıyoruz. Ben kocamı eve bağlamak için estetik ameliyat olmaya karar verdim!" diyor. Meğer şu göğüs estetiği ne önemli şeymiş; ya evlilik kurtarıyor ya evlilik bitiriyor!

AVŞAR OLAYI
Niye başkalarına, başkasının yaptığı işlere bok atmaya bu kadar meraklıyız! Hülya Avşar; Başbakan Erdoğan'ı programına çıkarmak istedi, adamı ikna etti, iyi ya da kötü sordu sorularını, bir güzel de gündem oldu. Yani BAŞARDI! Pardon ama siz bu programdan ne beklemiştiniz? Parti kapatıldığında izleyeceği yolu Avşar'ın programında mı anlatmalıydı mesela Erdoğan? Ne sizi tatmin ederdi acaba? Yok efendim 'rahatlamış da ay ne komikmiş de...' Şayet sen Avşar'dan ve programından bundan fazlasını beklemişsen, bence seninle alay etmek gerekirmiş. Sen adamı ikna et, çıkar kendi programına, bunu başar, ondan sonra konuş. Gündem yaratanların çöpünü toplayarak gündem yaratmaya meraklı kimler varmış kimler!