kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Moda dünyasından haberler

Vakko'dan şehir gömleği
Şık giyim anlayışını şehir hayatının yoğun temposuna uyarlayan 'Vakko Şehir Gömleği', 7 farklı yaka ve 3 ayrı beden kalıbıyla, yaklaşık 100 çeşitten oluşan zengin bir koleksiyon sunuyor. Yüksek yakalı kesimlerin yanı sıra, günümüz erkek modasına hakim olan dar kalıp ve küçük yakalı gömlek modellerinin de yer aldığı koleksiyonda; beyaz, mavi ve lila tonları dikkat çekiyor.

Tüm erkeklerin hayalini süslüyor

İç giyime önem veren kadınlar, Agent Provocateur'un provokatif ve tahrik edici tasarımlarıyla sınırları zorluyor. Birbirinden seksi iç çamaşırları, jartiyerler, korseler, gecelikler ve kombinezonlarla yeni sezona 'merhaba' diyen Agent Provocateur'un koleksiyonunda; pembe, yeşil, mor ve mavinin yanı sıra kırmızı ve siyahın ağırlıkta olduğu takımlar öne çıkıyor.

Bütün trendler burada toplandı

Çalışan kadın ve erkeğin markası Fabrika, indirim günlerinde alışverişinize keyif katıyor. Parlak, ışıltı veren ve metalik dokulu tasarımların dikkat çektiği Fabrika koleksiyonunda; sezonun trendi yüksek bel pantolon, etek ve straplezlerin yanı sıra pilili elbise, karpuz kol ve bol paça pantolon gibi birçok model yer alıyor.
Haberin fotoğrafları