kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

5 günlük hava tahmini - HARİTALI

Yeni Haber
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin kuzey ve doğusunda etkili yağış beklendiğini bildirdi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, halen Trakya'da devam eden yağışların, öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile İstanbul, Balıkesir, Bursa, Bandırma, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde etkili olmasının beklendiği ifade edildi.

Yağışların gece saatlerinden sonra etkisini yitireceğinin tahmin edildiği belirtilen açıklamada, lokal sel veya su baskını gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

METEOROLOJİK UYARI: 1 SAAT İÇERİSİNDE SAĞANAK YAĞIŞ VE DOLU GÖRÜLECEK

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile çevrelerinde, 1 saat içerisinde sağanak yağış ve dolu görüleceği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''Meteorolojik Uyarı''da, İstanbul Radarından alınan verilere göre, İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile çevrelerinde 50-60 dakikalık periyotta gök gürültülü yağış ve dolu beklendiği belirtildi.

Bolu, Karabük, Kastamonu merkez ve ilçelerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın önümüzdeki 1-2 saatlik dönemde kısa süreli etkili olacağı kaydedilen açıklamada, kuvvetli rüzgar, dolu, sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...