kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Yerli turiste uçak dahil 570 YTL'ye 5 yıldızlı tatil
Yıllardır Avrupalılardan daha pahalı tatil yapan yerli turistler de artık, daha ucuz tatil yapabilecek. Odeon Tur'un, "Modern tatil anlayışıyla Türkiye'de bir ilk" sloganıyla hazırladığı 1 haftalık tatil paketleri, aynı otellerde Avrupa ülkelerindeki tatilcilere sunulan fiyatların altında Türk turistlere sunuyor. Uçak, transfer, şehir turu, rehberlik ve sigorta dahil tatil paketleri, 5 yıldızlı oteller için 572 YTL'den, 4 yıldızlı oteller için 520 YTL'den, 3 yıldızlı oteller için de 480 YTL'den başlıyor. Odeon Tur İç Pazar Yöneticisi Fuat Ersoy, tatil paketlerinin maliyetini, otel ve uçaklarda erken rezervasyon yaptırarak düşürdüklerini söyleyerek, "Uçuşlarımız ilk etapta cumartesi günleri, İstanbul, Ankara ve Adana'dan Antalya ile Bodrum ve Dalaman havalimanlarına yapılacak" dedi.

Namet'in patronu yılın en başarılı işadamı seçildi
Namet Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Kayar, Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) tarafından 'yılın en başarılı işadamı' seçildi. Kayar bu ödüle Namet'in Gebze Çayırova'da yaptığı yatırım nedeniyle layık görüldü. Ödül töreninde bir konuşma yapan Kayar, Namet'in Gebze Çayırova'ya 2009 yılında faaliyete gececek yeni et ve et ürünleri üretim tesisinin sektöre örnek olacağını söyledi. 30 milyon Euro'luk bir yatırımla gerçekleştirilen yeni tesisin kapalı alanının 31 bin metrekareyi aştığını dile getiren Kayar, "Namet olarak en önemli gündem maddemizi, Gebze Çayırova'da faaliyete geçecek olan yeni üretim tesisimiz oluşturuyor. Bu proje Gebze halkı ve sanayisine istihdam başta olmak üzere ciddi ekonomik getiriler sağlayacak" dedi.

Karacabay Traktör dünya yollarına çıkıyor
Tarım aletleri alanında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Yozgatlı Karacabay Şirketler Grubu, traktör ihracatına başlıyor. Karacabay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Karacabay yıl sonuna doğru, ihracat yapmaya başlayacaklarının bilgisini vererek ilk etapta Mısır, Irak ve Hırvatistan' a ürün göndereceklerini belirtti. Karacabay , şu ana kadar Landini marka traktörlerin ve Gallignanni marka saman balya makinelerinin ithalatını yaptıklarını ve ihracatın istikrarlı büyümelerine katkı sağlayacağını vurguladı.
Haberin fotoğrafları