kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu gelinler prenses gibiydi

Yazın gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. In Touch dergisi, Hollywood'un en güzel gelinlerini seçti. İlk sıraya sahnelerin asi kızı Christina Aguilera oturdu..
Christina Aguilera
Geçtiğimiz aylarda oğlu Max'in doğumuyla mutluluğunu pekiştiren Christina Aguilera, ünlü modacı Christian Lacroix'nın hazırladığı bu gelinlikle ilk sıraya oturdu. 2005 yılında ünlü yapımcı Jordan Bratman'la evlenen güzel yıldızın gelinliği, uzun kuyruğuyla dikkat çekmişti.

Marcia Cross
Hiçbir zaman gelinliği ile ilgili düşler kurmadığını itiraf eden ünlü aktris Marcia Cross, 2006 yılında gerçekleşen düğününde Reem Acra imzalı straples bir gelinlik giydi. Eşi Tom Mahoney'nin gelinliğini çok beğendiğini söyleyen Cross, "Elimdeki canlı buketle gerçekten iyi görünüyordum" şeklinde konuşuyor.

Gwen Stefani
Şu sıralar ikinci bebeğini doğurmaya hazırlanan Gwen Stefani'nin gelinliğini John Galliano hazırladı. Yapımcı Gavin Rossdale ile 2002 yılında evlenen ünlü yıldızın gelinliği sade ve şık çizgiler taşıyordu.

Christine Baumgartner
Ünlü aktör Kevin Costner'ın eşi Christine Baumgartner da Monique Lhuillier imzalı bir gelinlikle Costner'a 'evet' dedi. Genç kadın, danteli çok fazla sevmediği için gelinliğinde daha çok kumaş ağırlıklı çalışıldı.

Tori Spelling
Geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olan Tori Spelling, 2006 yılında Fiji Adaları'nda gerçekleştirilen törende gelinlikten ziyade bir elbiseyi andıran Dolce&Gabbana imzalı bu tuvaletle 'evet' dedi. Spelling, kumsaldaki törende çıplak ayaklıydı.

Avril Lavigne
Ünlü şarkıcı Avril Lavigne, 2006 yılında evlenirken Vera Wang imzalı uzun kuyruklu gelinliğini aylar öncesinden seçmişti. Avril Lavigne, eşi Deryck Whibley'nin gelinliğini son ana kadar görmediğini söylüyor. Ünlü şarkıcı, giyinirken anneannesinin, annesinin ve kız kardeşinin yardımını aldığını belirtiyor.

Melania Knauss
Donald Trump'ın eşi Melania Knauss'un gelinliği 30 kilo ağırlığındaydı. Yapımı 1000 saat süren gelinlikte 150 metre beyaz saten kumaş kullanıldı. 200 bin dolarlık gelinlik Dior imzalı.

Katie Holmes
Tom Cruise'la İtalya'da evlenen Katie Holmes'ün tek omuzlu bu Giorgio Armani imzalı gelinliği tam 2.6 milyon dolar değerindeydi. Gelinliğinin altına 3 bin dolarlık iç çamaşırları giyen Holmes'ün gelinliğinin üzeri Swarovski taşla süslüydü.
Haberin fotoğrafları