kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülten Doğan Temur

Yaşlıları domuz bağıyla öldüren çete

Yeni Haber
İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nün bir gayrimenkul çetesine yönelik operasyonu görülmemiş bir vahşeti ortaya çıkardı...
İstanbul Anadolu Yakası'nda özellikle gayrimüslim vatandaşlar başta olmak üzere yaşlı, kimsesiz ya da sahipsiz kişileri tesbit edip, tehditle gayrimenkul tapularının devrini aldıkları ileri sürülen, aralarında Beykoz Tapu Müdürü Gülten Doğan Temur ile 2 doktorun da yer aldığı 35 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, gece geç saatlerde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek konuyla ilgili bilgi aldı. Operasyon kapsamında gözaltına alındığı ileri sürülen 1'i özürlü 2 kişi ise serbest bırakıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda örgütlenen, tehditle gayri müslim, kimsesiz ve yaşlı vatandaşların gayrimenkul tapularını ele geçirmeye çalışan, bu faaliyetleri doğruldusunda cinayet işledikleri ileri sürülen ve polisin çalışmasıyla gözaltına alınan çete üyesi 35 kişinin sorgusu devam ediyor.

Polis konuyla ilgili çalışmalarını genişleterek sürdürürken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, dün gece saat 23.30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek operasyonla ilgili bilgi alıp durum değerlendirmesi yaptı.

Cerrah, operasyonla ilgili soruları yanıtsız bırakarak, "Çalışmalarımız devam ediyor. Daha sonra konuyla ilgili detaylı açıklama yapacağız." dedi. Öte yandan, operasyon kapsamında gözaltına alındığı ileri sürülen 1'i özürlü 2 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlardan sağlam olanın özürlü olanı sırtında taşıması dikkat çekti.


AJANSLAR