kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Filmleri aynı gün vizyona giriyor

Yeni Haber
Oyuncu Brad Pitt'in eski eşi Jeniffer Aniston ile şimdiki sevgilisi Angelina Jolie'nin filmleri aynı gün vizyona giriyor.

* ANGELINA JOLIE'NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İkiz bebek bekleyen Jolie'nin yıldızı olduğu, Clint Eastwood'un yönettiği dramatik "Changeling" adlı film ve Aniston'un oynağı romantik komedi "He's Just Not That into You" adlı filmlerin galaları 24 Ekimde yapılacak. "Changeling" filmi 31 Ekimden önce yalnızca birkaç kentte oynatılacağından, gişe savaşını, filmi ülke çapında vizyona girecek

Aniston'un kazanacağı tahmin ediliyor."Girl Interrupted" filmiyle Oscar ödülü alan Jolie'nin ise filmiyle büyük beğeni toplaması bekleniyor. Cannes film festivalinde bu filmiyle eleştirmenlerden tam not alan Jolie için en iyi kadın oyuncu dalında Oscar adaylığına giden kapı da açılmıştı.

"Changeling" filminde 1920 ve 1930'lı yıllarda bekâr bir annenin, 9 yaşında kaybolan oğluyla ilgili yürütülen soruşturmada hatalarını örtbas etmeye çalışan kötü polislerle mücadelesi anlatılıyor. Aniston'un bol yıldızlı filminde ise kadın-erkek ilişkilerindeki yanlış anlamalar üzerine odaklanılıyor. Ken Kwapis'in yönettiği filmde Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore ve Jennifer Connelly oynuyor.