kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Carla Bruni Kolombiyalıları üzdü

Yeni Haber
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni-Sarkozy'nin yeni albümündeki bir şarkının Kolombiya kokainine atıfta bulunması Kolombiyalıları üzdü.


CARLA BRUNI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Fransız Le Figora gazetesinin haberine göre Kolombiya hükümeti, Fransa'nın ''first lady''sinin şarkısının ''kırıcı'' olduğunu belirtti. Bruni-Sarkozy'nin henüz yayınlamayan ''As If Nothing Had Happened'' adındaki albümünde yer alan söz konusu şarkının sözleri şöyle: ''Sen benim ilacımsın. Afganistan'dan gelen eroinden daha öldürücü ve Kolombiya kokainininden daha tehlikeli.''

Kolombiya Dışişleri Bakanı Fernando Araujo, yaptığı açıklamada, ''bu sözlerin bir cumhurbaşkanının eşinin ağzından çıkması nedeniyle bunun Kolombiya için çok kırıcı olduğunu düşünüyoruz. Bu tür şeyler sanat ile siyaseti karıştırdığınız zaman olur. Derinden üzüldük'' dedi.

Dünyanın en büyük kokain üreticilerinden biri olan Kolombiya'da, Bakan Araujo da kokain ticaretinden gelir sağlayan FARC gerillaları tarafından kaçırılmış ve 6 yıl rehin tutulmuştu. Söz konusu albüm, Bruni'nin mankenlikten şarkıcılığa geçmesinden bu yana üçüncü, Fransa Cumhurbaşkanı ile şubat ayında evlenmesinden bu yana ise ilk albümü olacak.