kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Köprü ve otoyollarda devir 25 yıllık olacak
İşletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilecek köprü ve otoyollarda, işletme hakkının 25 yıl olması öngörülüyor. Otoyollar ve üzerindeki tesisleri ile köprülerin özelleştirilmesine ilişkin ihalenin açılması için de TBMM'de bulunan tasarının yasalaşması bekleniyor. İhale öncesinde ise Özelleştirme Yüksek Kurulu'nda stratejiye ilişkin karar alınacağı kaydediliyor. İhale, köprüler ile yaklaşık 2 bin kilometre yolu ve üzerindeki 72 istasyonu, fiber kabloları ve reklam panolarının işletme hakkını içeriyor.

Ersin Özince TBB'de yine başkan seçildi
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince oybirliği ile yeniden seçildi. TBB'den yapılan yazılı açıklamada, TBB Yönetim Kurulu'nun, Başkan Vekilliği'ne de TEB Genel Müdürü Varol Civil'in seçilmesine oybirliği ile karar verdiği belirtildi.

TOKİ 'hızlandır' diye uyardı ama iptal etmedi
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe Spor Kompleksi inşaatının ihalesinin iptal edilmediğini açıkladı. Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) yapılan açıklamada, aradan geçen zaman içerisinde inşaat imalatlarının iş programının gerisinde kalması ve proje-imalat koordinasyonunun istenen hızda olmaması nedeniyle, bu kapsamda yüklenici firmanın gerekli tedbirleri almak üzere TOKİ tarafından uyarıldığı ve ihalenin iptal edilmediği kaydedildi.
Haberin fotoğrafları