kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Polat: En uygunu Skibbe'ydi

AA
Yeni Haber
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni teknik direktörleri Michael Skibbe'yi, birden çok aday arasından seçtiklerini belirterek, ''Galatasaray'a en uygun teknik direktör olduğuna kanaat getirdik'' dedi.

Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan Polat, Skibbe ile Adnan Sezgin'in, sözleşmeyi Paris'te imzaladıklarını ifade ederken, teknik direktör seçiminde çok ciddi zaman harcadıklarını ve değerlendirmek için yoğun tartışmalar yaptıklarını söyledi.

Polat, ''Galatlasaray'ın bu dönemde, yarışma ortamı içinde yetiştirmeci, özellikle gençlere önem veren bir hocaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorduk, çünkü Galatasaray'da çok genç oyuncu var. Skibbe'nin, yaşı 43 olmasına karşın 20 yıllık tecrübesi var. Bundesliga'da uzun yıllar değişik takımlarda görev yaptı. Galatasaray'a faydalı ve iyi olacağına inandığımız için kendisini transfer ettik. Seçmek için çok ciddi zaman harcadık. Değerlendirmek için epey tartışmalar yaptık ve sonunda Galatasaray'a en uygun teknik direktör olduğuna kanaat getirdik'' diye konuştu.

Futbolcu transferi konusunda da açıklamada bulunan başkan Polat, şunları kaydetti:

''Çalışmalarımız sürüyor. Daha önce de dediğim gibi, 3 tecrübeli, belli kalitenin üstünde futbolcu almaya ihtiyacımız var. Teknik direktörümüz ve daha önce konuştuğumuz teknik direktörler de aynı görüşteydi. Herhalde önümüzdeki iki haftadan sonra, birçoğu ile görüştüğümüz futbolcuları İstanbul'a getirmeye başlarız. Sezon başına kadar hepsinin bir araya gelmesi için uğraşıyoruz.''