kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Anaların dediği çıktı

Köşemizin daimi lojistik subaylarından Hakan Eracun, İsviçre galibiyeti sonrası coşmuş ve döktürmüş. TTNet'in "Ana Sponsor" reklamında anaların içine doğanların nasıl tuttuğunu yazmış. Aynen aktarıyorum:

RABİA ŞENTÜRK: "Oğlum diye söylemiyorum. Atarsa Semih atar" dedi ve ilk golü oğlunun atacağını bildi.

YÜKSEL TURAN: "Benim Arda'm takımın beynidir" demişti. Ne kadar doğru söylemiş. Hele attığı o müthiş gol yok mu?

LEYLA DEMİREL: "Panterdir benim Volkan'ım, panter" demişti. Volkan galibiyeti pençelerinde tutan isimdi.

EMİNE KAZIM: Meğer "Kazım'ım iki kişilik oynar" diye boşuna söylememiş. Kazım sahaya girdikten sonra takımın havasını öyle bir değiştirdi ki. Üstelik iki kişilik kanat bindirmeleriyle "takımı kanatlandıran" isim oldu.

SUNA ÇETİN: "Servet'im tek başına takım" dedi. Servet sakat sakat oynadı ve boy ortalaması 1.85 olan İsviçre forvetini adeta tek başına durdurdu. Gerçekten de başlı başına bir takım gibiydi.

HİLMİYE AŞIK: "En yakışıklısı benim oğlum" dedi. Emre'mize annesinin nazarı değmiş olacak ki kaşı açıldı. Ama o haliyle bile canını dişine takıp, müthiş bir mücadele örneği verdi.

Hakan Eracun'un müthiş tespitlerine bir katkı da benden: "Ağlarsa anam ağlar" sözünü Milli Takım'a uyarladığımızda ortaya "Anlarsa anam anlar" cümlesi çıkıyor. İlk maçta bizleri Semih ve Arda'dan mahrum eden Fatih Terim'e naçizane tavsiyem; inadından vazgeçip, "anaların sesine" kulak vermesi!..