kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Gone Baby Gone / Kızımı Kurtarın (Tiglon) Film: * * * */ Ekstralar: * * *
Ben Affleck bu ilk yönetmenlik denemesinde eleştirmenleri altüst etti. Kardeşi Casey Affleck ve Amy Ryan, muhteşem oyunculardan sadece ikisi. Güney Boston'da bir kız çocuğu kaçırılıyor. Bir mahalleli, kızı bulmaları için iki özel dedektif kiralıyor. Kaçırma işine polis binbaşı Doyle (Morgan Freeman) ve detektif Bressant (Ed Harris) bakmaktadır... Herkese tavsiye ederim.

Ghost Dog / Hayalet Köpek (A&E Film) Film: * * * / Ekstralar: * *
Neredeyse 10 yıllık bu bu kült filmde yönetmen Jim Jarmusch, hakkındaki bazı önyargıları yıkmayı deniyor. Daha önceki filmlerinde mevzu arayacağım derken darmadağın olmuştu, şimdi bunda daha mistik ve felsefi olma yolunda. Hikâye, kimsenin tanımadığı 'hayalet köpek' lakaplı bir kiralık katilin mafya ailesiyle hesaplaşması. Kendinizi mistik bir yolculuğa hazırlayın.

Charlie Wilson's War / Charlie Wilson'un Savaşı (D Home) Film: * * * */ Ekstralar: * * * *
Savaş temasıyla alay etmek, kolay değil. Usta ve yaşlı yönetmen Mike Nichols, Afgan savaşına direnişi tetikleyip Sovyetleri gerileten ve çökerten 'playboy senatör' Charlie Wilson'un eğlenceli öyküsünü muhteşem bir senaryo ve müzik eşliğinde anlatıyor. Tom Hanks ve Philip Seymour Hoffman inanılması güç oyunlarla bu filmi ölümsüz kılıyor.

National Treeasure 1-2 Box Set / Büyük Hazine 1-2 Özel Set (Buena Vista / Tiglon) Film: * * * */ * * * Ekstralar: * * *
2004 yılında sinema dünyası bir nevi sakin Indiana Jones olan Ben Gates (Nicolas Cage) ile tanışmıştı. Bu define avcısı büyük mücadeleler sonunda savaş kasasını ve eski parşömenleri bulmayı başarmıştı. İlk bölümde Ben hayli yorulmuştu. İkinci yeni filmde kötü niyetli hasmı Ed Harris) Ben'in dedesi Thomas Harris'i Abraham Lincoln'e suikastle suçlayacaktır. Tabii Ben bunun üzerine babası (Jon Voight) ve arkeolog annesini (Helen Mirren) devreye sokuyor.
Haberin fotoğrafları