kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
10 yaşındaki Selda ve 4 yaşındaki kardeşi kurtarılamadı.

Keklik avlarken 2 yeğenini vurdu

SABAH
Otomobilin içinden kekliklere ateş eden adam tüfeğini yerine koyarken silah yeniden ateş aldı. Önde oturan iki yeğeni öldü..
Adıyaman'ın Besni ilçesinde piknik dönüşünde yol kenarında gördüğü kekliği avlamak isteyen bir kişi, pompalı tüfeğin kazayla ateş alması sonucu iki yeğeninin ölümüne neden oldu. Dün Oyratlı köyü yakınlarındaki mesire alanında piknik yapan Lenger ailesi, evlerine dönmek için Kadir Lenger yönetimindeki araçla yola çıktı.

CAMDAN ATEŞ ETTİ
Arka koltukta oturan A. Lenger, yol kenarında gördüğü kekliği vurmak için camı açarak pompalı tüfekle ateş etti. Lenger, daha sonra yerine koymak istediği sırada tüfek aniden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar ön koltukta anne ve babasıyla birlikte yolculuk eden yeğenleri M. Ali (4) ve Selda Lenger'e (10) isabet etti. Kafalarına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan iki kardeş hemen Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edilen kardeşlerden M. Ali yolda, Selda ise kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından A. Lenger gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.