kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Terim, son dakikalarda sakatlanıp, yerde kalan Emre'yi hakeme şikayet eden İsviçre Teknik Direktörü Jakob Kuhn'a tepkisini işte böyle gösterdi.

Terim: Dışarıda hâlâ klaksonlar çalıyor... Demek ki bu galibiyete ihtiyacımız varmış

Ay-Yıldızlı ekibin hocası, "Atan takım olduktan sonra gol yemek sorun değil. Grubun sonunu iyi getireceğiz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Terim: Dışarıda hâlâ klaksonlar çalıyor... Demek ki bu galibiyete ihtiyacımız varmış
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmanın ardından, ilk yarıda yağan sağanak yağmurun planlarımızı bozduğunu ifade etti. Fatih Terim maçın ardından sıcağı sıcağına şunları söyledi: "Yazın ortasında sahanın böylesine balçık olacağını düşünemezdik. Bu sahada oynamak kolay değil... Bu galibiyeti, özellikle ikinci yarıdaki mücadeleleri ile hak ettiler. Yine çok kötü bir gol yedik. Ancak bu sefer atan takım olduktan sonra önemli değil. Bundan sonra da atacaklardır. Grup maçlarının da sonunu iyi getireceklerine eminim. (Dünya Kupası elemelerindeki olaylı maçlar için yorumu) Saha çizgileri içinde kalma niyetindeyim. Cevapları ben değil Türk insanı vermeli. Sonuçta önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımızın da buna ihtiyacı varmış, hala buraya kadar sesleri geldiğine göre.

SEMİH HEP POZİTİF
Semih Şentürk ne zaman oyuna girse pozitif mücadele sergiliyor. O bir gol adamı ve bu işi iyi yapıyor. Tuncay Şanlı ikinci 90 dakikasını 4 gün arayla böyle bir sahada oynuyor. Servet o ayağıyla oynuyor, gayret ediyor. Volkan, Hamit biraz eksik ama hepsi özveriyle mücadele ediyor."