kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeşilköy'de 100 konak aralıkta teslim edilecek

05.06.2008
Gül İnşaat'ın 100 konutluk projesi Yeşilköy Konakları, 11 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2008..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yeşilköy'de 100 konak aralıkta teslim edilecek
İstanbul'un Florya, Yeşilköy ve Yeşilyurt bölgesinde onlarca projeye imza atan Gül İnşaat, yeni bir projeye başladı. Yeşilköy'de 11 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Yeşilköy Konakları, 10 blokta toplam 100 konuttan meydana geliyor. İnşasına başlanan proje, Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık bir mesafede hayata geçiriliyor.

3 farklı daire tipi
Projede A ve B blokları olmak üzere iki farklı tipte blok bulunuyor. Yeşilköy Konakları'nda daireler metrekare büyüklüklerine göre de 3'e ayrılıyor. Buna göre, 5 oda ve 2 salondan oluşan daireler 344, 4 oda ve 1 salondan oluşan daireler ise 197 metrekare büyüklüğünde. Projede ayrıca 140 metrekarelik 3+1 konutlar da mevcut.

Banyolar jakuzili olacak
Yüzde 75'i yeşil alanlara ayrılan Yeşilköy Konakları'nda kapalı, yarı olimpik açık yüzme havuzları, spor merkezi, sauna ve Türk hamamı gibi değişik sosyal aktivite alanlarına yer veriliyor. Yapımında birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı Yeşilköy Konakları'nda 24 saat güvenlik hizmeti de sağlanacak. Projede konutlardaki yatak odaları ebeveyn banyolu ve giyinme odalı olarak tasarlanıyor. Yeşilköy Konakları'nda yer alan konutlarda jakuzili özel tasarım banyolar, ayrıca ankastre mobilya donanımına uyumlu mutfaklar inşa ediliyor.

Yeşilköy Konakları'nın künyesi

* Firma: Gül İnşaat
* Yer: Yeşilköy
* Büyüklük: 11 dönüm
* Konut sayısı: 100
* Konut büyüklüğü: 140-344 metrekare