kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nissan Note

Otoda satış kampanyaları haziranda da devam ediyor

09.06.2008
Otomobilde yeni yılla birlikte başlayan satış kampanyaları hız kesmedi. Birbirinden cazip avantajların sunulduğu kampanyalar haziran ayında da devam ediyor..
* Nissan: Nissan'da haziran ayı kampanya fiyatları açıklandı. 30 Haziran tarihine kadar geçerli olan kampanyada; Yeni XTrail ve Nissan Navara'da 2 bin YTL, Micra modelinde ise bin 840 YTL indirim uygulanıyor. Ayrıca Nissan Note'un dizel versiyonu haziran boyunca özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

* GM: Opel, Chevrolet ve Saab markalarını bünyesinde bulunduran GM Türkiye'nin, haziran ayı kampanya fiyatları belli oldu. GM haziranda, peşin alım indirimlerinin yanı sıra, kasko ve navigasyon cihazı hediye ediyor. Ayrıca, Chevrolet modellerinde ocak ayında başlayan 'LPG dönüşüm kiti Chevrolet'den hediye' kampanyası haziran ayında da devam ediyor.

* Navitech: Navitech, Metro ile girdiği işbirliği ile navigasyon cihazları ve araç içi multimedya sistemlerine yüzde 40'a varan oranlarda indirim uyguluyor. Metro'larda gerçekleştirilecek indirim kampanyası sayesinde 399 YTL olan navigasyon cihazı 289 YTL'ye satın alınıyor.

* Skoda: Haziran ayı boyunca sürecek satış kampanyasında Yeni Fabia 4 bin 300 YTL'ye varan indirim ile satılıyor. Skoda, indirimin yanı sıra 2+2 yıl garanti ve ayda 297 YTL'den başlayan taksit seçenekleri uyguluyor. Roomster ise kampanya boyunca 2 bin 100 YTL'ye varan indirimli fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Skoda'nın yaz kampanyası boyunca Octavia Tour'da 3 bin YTL'ye, Superb'de ise 3 bin 600 YTL'ye varan indirimler sunuluyor.

* KIA: KIA hafif ticari araçlarda 15 Haziran tarihine kadar taşınabilir navigasyon cihazı hediye olarak veriliyor. Kia ticari araçlar K 2500 ve K 2700 modellerinde sunulan cihaz, navigasyon özelliğinin yanısıra müzik çalma , film oynatma, resim açma ve cep telefonları ile entegre kullanım için bluetooth özellikleri bulunuyor.

* Daihatsu: Diahatsu'nun, SUV modeli Terios'un LPG'li versiyonu TeriosEco'da, İtalyan BRC tarafından özel olarak projelendirilen LPG dönüşüm kitini ücretsiz olarak verdiği kampanya sürüyor. LPG dönüşüm kiti sayesinde TeriosEco, benzine göre yüzde 13 oranında daha az karbondioksit emisyonuyla çevreyi daha çok koruyor.
Haberin fotoğrafları