kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Liderliği Tümer üstlenecek

Özge AYDIN/ SABAH İNTERNET
Yeni Haber
Sabah yazarı Gürcan Bilgiç, bu akşam oynanacak kritik İsviçre maçından önce Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'ndan son gelişmeleri Sabah.com.tr için değerlendirdi.

Tecrübeli kalem Gürcan Bilgiç, Portekiz maçında farklı bir Milli Takım seyredildiğini belirterek Teknik Direktör Fatih Terim'in bu maçta önemli değişikler yapacağını dile getirdi.

Bilgiç, "Bu akşamki maç, grubun kader maçı. Çünkü Türk Milli Takımı, bizden önce oynanacak olan Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçının sonucunu da bilerek sahaya çıkacak. Kaybeden takım grupta iddiasını yitirecek. Bu nedenle kazanmaya oynayacağız. Türkiye'yi daha şanslı görüyorum" dedi.

Gürcan Bilgiç, Emre'nin yokluğunda sahadaki liderliği Tümer'in üstleneceğini ifade ederek "Teknik Direktör Fatih Terim, çift ön libero oynayabilir. Eğer pas trafiğini düzgün yapar ve oyunun kontrolünü eline geçirmeyi başarırsa Türkiye'nin kazanma ihtimali daha da artar" dedi.

Son günlerde İsviçre basınının Türkiye Milli Takımı aleyhine yaptığı haberlere değinen tecrübeli yazar, bu yorumların takımın motivasyonuna herhangi bir olumsuz etkisi olmadığını belirtti.
21:45
İsviçre - Türkiye
EURO 2008 karşılaşması (ATV)