kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Babalar Günü için onlarca seçenek

15 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü öncesinde mağazalar canlandı. Her bütçeye ve her yaşa uygun hediyeler vitrinlerde yerini aldı..
Hepsi tek makinede toplandı
Braun, Babalar Günü'nde tıraş makineleri ile babanıza keyifli bir tıraş armağan etmenizi sağlıyor. Dünyanın ilk ve tek Sonic titreşim teknolojisine sahip tıraş makinesi Braun Pulsonic, yüzün her kıvrımına rahatlıkla uyum sağlayarak kusursuz bir görünüm sağlıyor. Temizleme ve şarj üniteli Braun ContourPro ve Braun cruZer ailesinin genç üyesi Braun cruZer4'ün geliştirilmiş özellikleri ile babanıza; tıraş etme, şekil verme, düzeltme ve son olarak da vücut tıraşı yapabilme özelliklerini tek makinede hediye edebilirsiniz.

Dufy Gömlekleri, Babalar
Günü'ne özel bir kampanya başlattı. 'Babanızın gömleği sizden, kravatı Dufy'den' sloganlı bu kampanya 15 Haziran'a kadar geçerli. Dufy'nin ithal kumaştan yalnızca 40 adet üretilen ve her mağazasında yalnızca bir tane bulunan özel gömlekleri de iyi bir hediye seçimi olabilir. Gömleğin tamamlayıcısı şık bir kravatı da babanıza Dufy hediye edecek. Gömlek kravat doğuracak

Tarzına tarz katacak
Herkesin unutulmaz ve değerli bir hediye arayışında olduğu babalar gününde Versace saat, 'Diver' modeli ile şık ve özel bir tasarım sunuyor. Safir ve kristalin gösterişli uyumunu yakalayan Diver'ın; çelik saat gövde çekirdeği, şeffaf safir kristalin içine gömülerek cam bir saat gövdesi haline getirilmiş. Siyah seramik çerçeveye rakamlar ile birlikte yerleştirilen desen ise Diver'ın Versace karakterini vurguluyor.

Gözlerini güneşten koruyun
Rahatlığın ve şıklığın ön plana çıktığı, modayı ve son trendleri koleksiyonuna yansıtan Dunlop güneş gözlükleri, Babalar Günü için geniş seçenekli bir koleksiyon sunuyor. Özellikle sezonun trendleri arasında yer alan kemik gözlükler, babanıza çok yakışabilir. Klasik tarzını koruyan babalara ise metal çerçeveli modeller sunan marka, genç babalar için de dinamik, kişiliğini ön plana çıkaracak sportif gözlük modellerine yer veriyor.

Erkekler de aksesuvar sever

Babanız aksesuvar kullanmayı seviyorsa mutlaka Favori mağazalarına uğrayın. Modern tasarımlarla erkek ürün gamını genişleten Favori, erkek koleksiyonunda beyaz ve sarı altın alternatifleriyle; kravat iğnesinden kol düğmesine, yüzük ve bilekliğe kadar pek çok hediye seçeneğini birarada sunuyor.

Pozitif güçle dolsun
M.Asam'ın; üzüm çekirdeği ekstresi içeren erkeklere özel yüz temizleme jeli, vücut peelingi, traş sonrası kremi ile saç ve vücut şampuanını, antioksidan özelliğiyle babanıza pozitif enerji verecek. Üstelik, erkek bakım serisi alana şık bir çanta da hediye!

Ayakları renklensin
Cesara Paciotti'nin yaz koleksiyonunda, günün her anında şık ve iddialı olmak isteyen babanız için pek çok hediye seçeneği yer alıyor. Özellikle rengarenk spor ayakkabılar, babanıza gençlik aşılayacak. Cesare Paciotti koleksiyonunu, Kanyon Cesare Paciotti ve Vetrina mağazalarında bulabilirsiniz.

Yüzde 20 indirimle...
Trikolar, kemerler, gömlekler, ayakkabılar, pantolonlar, çantalar, kol düğmeleri, tişörtler... Çift Geyik Karaca 'Babalar Günü' için birçok seçenek sunuyor. Ayrıca 15 Haziran'a kadar tüm erkek koleksiyonunda yüzde 20 indirim var.

30 YTL az ödeyin
Marks&Spencer, Babalar Günü için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor. Üstelik her 150 YTL'lik alışverişe 30 YTL'lik indirim yapan Marks& Spencer mağazalarında; babanıza özel şık gömlekler, pantolonlar, tişörtler, takım elbiseler ve daha birçok hediye seçeneği bulunuyor. İndirim kampanyası, 25 Haziran'a kadar devam edecek.
Haberin fotoğrafları