kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erkeğin peşinde kadın koşmamalı

* İki kere evlenmişsiniz, üçüncü evlilik yakın mı?
O kadar kolay değil. Ben kalabalık bir ailede büyüdüm. 19 yaşında evlendim. Sonra boşanıp, tekrar evlendim. 20 yıl boyunca zaten hep evliydim. Şimdi de oğlum, annem ve ben üç kuşak birlikte yaşıyoruz.

* Hayatınızda biri olsun diye büyük bir arayış içinde değilsiniz yani?
Olsa iyi olur ama artık insanların kafası karışık. Kimse ne istediğini bilmiyor. İlişkiler de farklılaştı, evlilikler de. 19 yaşında yaptığım evlilik gibi değil şimdi evlilikler. Biz karton kutular içinde ev kurduk. Hakkı (ilk eşi), her gün bit pazarından eşya taşırdı. Biz böyle mutlu mesut yaşıyorduk. Evcilik oynuyorduk. Şimdi öyle değil ki!

NE İSTEDİĞİNİ NET BİLMELİ

* Sizi nasıl biri heyecanlandırır?
Ne istediğini net bilen biri olmalı. Bir de, erkeğin kadının peşinde koştuğu bir aşk olmalı. Kadın, erkeğin peşinde koşmamalı. Adetlerimizi bozmayalım. Kadın koşarsa, erkeğin hiçbir isteği kalmaz ki! Erkek avcıdır, kadın avcı olmamalı!

* Size konservatuvarda 'Güzel Hatice' derlermiş. Peşinden koşulma fikri o zamandan mı oluştu?
Ben hiç baskıcı bir ailede büyümedim. Annenin babanı evlatlarına güvendiği bir ailede büyüdüm. 'Sivas'tan geldim, asla bir erkeğe dokunmam' gibi bir durum söz konusu değildi. İlk beraberliğim ilk kocamdır. 19 yaşında Hakkı'ya aşık oldum ve evlendik. Ardından Ekin doğdu. O açıdan ben kendimi şanslı sayıyorum.