kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Hamile adam'ın anne olmasına 4 hafta kaldı

Yeni Haber
Amerikalı Thomas Beatie bir ay sonra doğacak kızının doğumunu sabırsızlıkla bekliyor. "Her ne kadar erkek olsam da doğurmayı çok istiyordum. Kendimi bildim bileli böyleydim" diyor..

Dünyanın ilk hamile erkeği olan Amerikalı Thomas Beatie'nin, doğumuna 4 hafta kaldı. Temmuz ayında bir kız çocuk dünyaya getirecek olan Beatie, İngiliz gazetesi News of The World'a Oregon Bend kentindeki evinin kapılarını açtı. Karnı burnundaki adam gazeteye 20'yi aşkın poz verdi. Günlük yaşantısında görüntülenen hamile adam, "Kendimi rüyalar aleminde hissediyorum. Bebeğimin yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

KIZININ ADINI SÖYLEMEDİ

Eşi Nancy Roberts (45) ile objektiflere mutluluk pozları veren Thomas Beatie (34) doğumun ardından yeniden hamile kalıp çocuk doğurmayı istediğini de söyledi. Kendisini dünyanın zirvesinde hissettiğini belirten Thomas Beatie "36 haftanın her anı çok iyi geçti. Hiçbir rahatsızlık ya da sıkıntı çekmedim. Nancy ile bebeğimizin her şeyini planladık. Doğumu yapacak hemşireler ve bebeğin yatak odası hazır. İsmini bile kararlaştırdık" dedi. Ancak doğacak kızının adını gazeteye söylemedi.

BEBEK OLDUKÇA SAĞLIKLI

Beatie'nin hamile kalmasına yardım eden Dr. Kimberley James de "Çok normal bir doğum olacak. Bebek çok sağlıklı. Bir sorun görmüyorum" dedi. Aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın olan Thomas'ın 21 yaşındayken gerçekleşen bir ameliyatla göğüsleri alınmış ancak cinsel organına operasyon yapılmamıştı. "Hamile adam" Thomas Beatie yapay döllenmeyle başka bir erkekten hamile kaldı. Beş yıldır mutlu bir evlilik yürüttüğünü söyleyen Beatie, çocuk sahibi olma ümidini hiç kaybetmedi. Bu yüzden üreme organlarını aldırmadı.

BABASININ KÜÇÜK PRENSİ

Kendisine, "Neden, eşiniz değil de siz doğurmaya karar verdiniz?" sorusu yöneltildiğinde cevabı, "Eşimin zaten iki çocuğu var ve ben her ne kadar erkek de olsam doğurmayı istiyorum. Kendimi bildim bileli böyleydim" dedi. Beatie'nin bir özelliği de aynı zamanda eski Hawaii güzeli olması. Ama şimdi o günleri geride bırakmış, doğacak bebeğine yoğunlaşmış. Doğacak kızı için, "O babasının küçük prensesi" diyor ve karnını okşuyor.