kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Otoriteler ne dedi?

İLİŞKİLİ HABERLER
Otoriteler ne dedi?
Doğal olmayan futbol
OYNAMAK için, hücum etmek için değil, rakibi oynatmamak için daha çok koşuyoruz. Biz oynamak için daha çok koşarak iş yapabiliriz. Artık önümüzde iki maç var. Türk Milli Takımı, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'ni yenecek güce sahip. Ama bu futbolla değil. Bu futbolla işimizi zora sokarız. Görünen bu. Portekiz'e kaybetmek doğaldı ama doğal olmayan ortayan konan futboldu. Hiç kimse buna doğal diyemez.
MUSTAFA DENİZLİ

Ne teknik ne taktik!
BİZİM takımın beyni Emre Belözoğlu. Eğer Emre Belözoğlu'ndan beyin olursa, siz gerisini düşünün karaciğer, dalak, safra kesesi nasıl olur... Hamit, kendi takımında oynadığı yerde 'oynatın' diyor. Nihat kendi takımında oynadığı yerde 'oynat' diyor. Ama bir sezon top oynamayan Emre, 90 dakika sahada kalıyor. İnanın teknik-taktikten bahsedeceğimiz en ufak bir şeyimiz yok. Allah'tan Marco vardı, bir de sakat sakat ona yardım eden Servet. Biz bu takımla gruptan çıkarsak futbol adına ayıp olur.
ERMAN TOROĞLU

Mevlüt'ü mesih sanmak!
FUTBOLU bilmesek, günlerdir efsane olmuş Mevlüt'ü mesih sanacağız. Futbolu bilmesek Avrupa'daki en başarılı temsilcimiz Nihat'ı tabii ki "Bizi kurtaracak" diye bileceğiz. Bırakın pozisyon bulmayı, ileride iki top yapamadık. Gelelim İngiltere'deki yıldızlarımıza... Ne Tuncay ne de Emre... İkisi de hayal kırıklığı. Sorun bakalım Nihat'a; hayatında kaç defa ileride birinci santrfor olarak oynamış. Sorun bakalım Balta'ya hayatında kaç defa önünde Tuncay gibi bir adamla sol bek oynamış. Kazım, Aurelio ve Servet ise ellerinden geleni yaptılar.
AHMET ÇAKAR

Takımın en iyisi direkler
TERİM'E oyun başlamadan beraberliği verseler hemen kabul edecekmiş. Çünkü sahada kazanmak için oynayan bir takım değil, sadece Portekiz'i durdurmaya çalışan bir ekip vardı. Mevlüt kenarda fazla kalınca Nihat ileride tek başına kaldı. Hamit de savunmada kendini gösteremedi. Fatih Terim'in orta sahadaki Emre, Hamit ve Aurelio üçlüsünü bozmaması gerek. Portekiz karşısında Terim'in en büyük hatası buydu. Takımın en iyisi direklerdi. Üç top direkten döndü.
RIDVAN DİLMEN

Emre 10 numara mı?

HAZIRLIK maçlarından beri takip ettiğim Gökhan Zan'ın formsuzluğu ve güven vermeyen görüntüsü büyük bir dezavantajdı. Ne zaman hata yapacak diye beklediğimiz Gökhan Zan, Simao'ya öyle bir tekme attı ki kendini de sakatlayıp çıktı. Karşılaşmada benim gözlerim Halil, Yıldıray ve Fatih Tekke'yi aradı. Türkiye gol kralı Semih'in de oyuna geç alındığını düşünüyorum. Fatih Terim'in Emre'den bir '10 numara' yapma çabası da yersiz.
SERGEN YALÇIN