kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Citroen C5 Mayıs'ta piyasada

23.05.2008
Fransız otomobil üreticisi Citroen'in lüks segmentindeki temsilcisi C5, baştan aşağı yenilenerek Mayıs'ta piyasaya çıkıyor.

Markanın yenilikçi ve dinamik özelliklerini mükemmel ifade eden yeni Citroen C5'in 1.6 HDi SX, 1.6 HDi SXPK, 2.0 HDi SXPK, 2.0 HDi Exclusive modelleri, 49.950 YTL'den başlayan fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Citroen C5'in resimleri için tıklayın

İlk etapta Sedan modelleriyle Türkiye'ye gelecek C5'ler, bilinen yüksek Citrostandartlarının yanı sıra, yeni geliştirilen teknolojik üstünlükleriyle de dikkat çekiyor.

Citroyeni C5 serisinin tasarımında, kazaları önlemek ve sonuçlarını en aza indirmek için güvenlik unsurları her bakımdan ön planda tutulmuş.

CitroC5'ler üretilirken, güvenlik konusunda örnek olan C6 platformunun üst düzey hizmetlerinden yararlanılmış: ABS Fren Sistemi, EBA (Acil Fren Destek Sistemi), EBD (Elektronik Güç Dağıtıcı), ASR (Antipatinaj Sistemi), ESP (Eloktronik Stabilite Programı), sürücü diz koruyucu hava yastığı dahil 9 adet hava yastığı, Darbe anında yakıt kesme ve flaşörlerin otomatik yanması, üstün C5 güvenlik özellikleri olarak dikkat çekiyor.