kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
ŞİRİN SEVER

Cem Yılmaz'la ilgili fikrimi hiçbir şey, hiç kimse değiştiremez

* Cem Yılmaz'ı lider olarak gördüğünüzü her zaman söylediniz. Aranız çok iyiydi, sizin bir TV skecinizde rol bile aldı. Sonra "Şahan sakin gitsin, artık ona gülmüyorum" dedi ve aranız açıldı. Ne oldu, anlatır mısınız?
Bilmiyorum, onu Cem'e sorman lazım. Ben bulamadım cevabı çünkü! Çok önemli şeyler değil bunlar, o bir şey demiş, ben bir şey demişim filan, ben bunlara takılmam. Benim takıldığım tek şey, bir gazeteci, kalkıp 'Şirin de iğrenç bir roportör' diyemez, buna hakkı yok, bu meslek etiği açısından yanlış. Hiç kimsenin birbirinin profesyonel hayatıyla ilgili yorumda ve yargıda koymaya hakkı yok.

* Aranız hala kötü mü peki?
Bir benzincide karşılaştık. Gülüştük, selamlaştık, öpüştük, ayrıldık.

* Olayı hiç konuşmadınız yani?
Hayır, çok garip bir şey! Mesela ben kendi arkadaşıma 'X kişiyi hiç sevmiyorum' desem, sonra o X kişi gelse, ortamı terk ederim. Şimdi kalmamış böyle şeyler...

* Hala fenomen olarak görüyor musunuz Cem Yılmaz'ı, bu polemik sonrası fikrinizi değiştirdiniz mi?
Cem Yılmaz'la ilgili hiç kimse, hiçbir olay benim fikrimi değiştiremez. Cem Yılmaz'ı çok başarılı buluyorum.

* Şimdi gişede rakibisiniz ama!
Hiç öyle görmüyorum. Çünkü bundan belki bir sene sonra, belki on sene sonra biri de kalkıp Recep'in skorunu geçecek, ben o zaman o insana saygı duyacağım ve ilk tebrik eden de ben olurum. İyi ki böyle komedyenler var, onun bütün filmlerini izledim. İnsanlar artık söyleyemiyor bunu nedense ama ben söylüyorum; kesinlikle çok başarılı. En çok da Hokkabaz'ı beğendim.