kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Kappa'dan açıklama..

TÜRK basının unutulmaz öncülerinden Yusuf Ziya Ortaç'ın 78 yaşındaki kızı Asuman Ortaç'tan aldığım bir şikayet mektubunu yayınlamıştım. Kappa Turizm'den bir yanıt geldi.
Diyorlar ki..
"Kalkışta birkaç saat rötar olduğu tamam.. Ama gezi ilan edildiği gibi Pegasus uçağıyla yapılmıştır. Bu uçuşun Pegasus dışında bir uçakla yapıldığının kanıtlanması halinde, Asuman Hanım'a tur bedelinin 10 mislini ödemeye hazırız"
Gönderdikleri belgeler uçağın Pegasus'a ait olduğunu gösteriyor.
Gönül isterdi ki, olay bu boyutlara gelmesin.. Gönül isterdi ki, şirketler durmadan haklı olduklarını ispatlamaya çalışacaklarına, müşterilerinin gönlünü hoş tutmayı deneseler..
Bu konuda çok yazı yazdım.
Ülkemizde halkla ilişkiler, halkla savaşma halinde.. "Sen haklısın, ben haklıyım.."
Oysa el oğlu için bir şey önemli.. Müşteriyi mutlu etmek. Haklı çıkmak değil.
Kappa, kızı ve torunu ile belki de hayatının son gezisini yaptığını düşünen Asuman Hanımı, Türk basınının unutulmazı Yusuf Ziya Ortaç'ın 78 yaşındaki kızının gönlünü alamaz mıydı, isteseydi?. Kurumun ilkesi bu olsaydı?.
Üç kişinin tur bedelini iade etmek, ya da onları yeni bir tura katılmak üzere ikna için elinde bir demet çiçekle iki halkla ilişkilerciyi evine göndermek kaça patlardı Kappa'ya?..
Ve de bu davranışın dönüşü, kaç milyon, milyarla ifade edilirdi, bir düşünsünler.. Efsane gibi dilden dile anlatılarak..
Olan oldu. Ama Asuman Ortaç'ın gönlünü almak için hala vakit var!..
Haa.. Bana tehditleri mi?.
Hiç durmasınlar.. Mahkemede hesaplaşmaya hazırım!..