kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fenerbahçe'nin 3 silahşörü

Yeni Haber
Villarreal, Nihat'ı bırakmayınca rota tekrar Sevilla'ya çevrildi. Kanoute'de sorun yok ancak asıl hedef olan Fabiano için yoğun temaslar sürüyor. İnterli Adriano'da ise bir rakip aradan çekildi...
FABİANO HAZIR AMA...
Üç gün önce İspanya'ya çıkarma yapan F.Bahçe yönetimi, rotayı Villarreal'den Sevilla'ya çevirdi. Yerli transferinde Emre'den sonra ikinci hedef olan Nihat Kahveci'yi kulübü Villarreal satmaktan vazgeçince, çalışmalar yabancı santrforlar üzerinde yoğunlaştı. Yabancı golcü listesinde ilk sırada yer alan Luis Fabiano için Sevilla ile görüşmeler sıklaştırıldı. Evi soyulduktan sonra kesin olarak Sevilla'dan ayrılmaya karar veren Fabiano, F.Bahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor ancak kulübü bu oyuncuyu satıp satmamakta hâlâ kararsız.

ADRİANO ARTIK KOLAY
F.Bahçe, Sevilla'nın bir diğer golcüsü Kanoute konusunda ise rahat. Malili futbolcu daha önce F.Bahçe'ye prensipte 'Evet' demişti. Kanoute'de hiçbir sorun yaşanmayacağını düşünen sarı-lacivertli yönetim ayrıca, İnter ile yollarını ayıracak olan Adriano'yla da yakından ilgileniyor. Brezilyalı yıldıza talip olan Sampdoria bu transferden vazgeçince F.Bahçe rakipsiz kaldı. İnter'in yeni hocası Mourinho'nun takımda düşünmediği Adriano, bir süre önce yakın arkadaşı Roberto Carlos'a, F.Bahçe'ye gelmeye sıcak baktığını söylemişti.

FOTOMAÇ
21:45
Portekiz - Türkiye
EURO 2008 karşılaşması (ATV)