kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Göğüs uçlarımı yara bandıyla kapatıyorum

04.06.2008
Genç kuşağın en ünlü şarkıcılarından Rihanna, güzellik sırlarını In Style dergisine anlattı. Genç yıldız sıkıştığı zamanlarda imdadına yara bandının yetiştiğini söyledi..
* Size güzellik bilincini ilk öğreten kişi kimdi? Annem. Kendisi makyözdü. Parfüm, cilt bakımı ve makyaj hakkında her şeyi bilirdi. Ama hiçbir zaman makyaj yapmama izin vermezdi. Ama ben makyaja o kadar düşkündüm ki, annem ne zaman evden ayrılacak olsa gizlice onun malzemeleriyle oynardım.

* Görünümünüzle ilgili asla yapmayacağınız bir şey var mı? Kuaförlere ve makyözlere diledikleri her şeyi yapmaları serbestliğini veriyorum ama gerekirse 'Bunu istediğimden pek emin değilim' diyebilirim. Çünkü günün sonunda dikkati çeken yüzüm oluyor ve onun iyi gözükmesi için en doğru olanı yapmam gerekiyor.

KISA SEVİYOR

* Genç kızlık döneminizde stil ikonlarınız kimlerdi? Mariah Carey'a aşıktım. Bana göre o mükemmel bir kadındı. Marilyn Monroe'nun da zamansız güzelliğine hayrandım. Ve tabii Madonna'nın yaptığı her şeye... Canı ne isterse yapmasına bayılıyorum.

* Güzelliğinizle ilgili başınıza gelen en büyük felaket neydi? Felaket demek doğru olmaz belki ama bir daha asla saçımı, ilk albümüm 'Music of the Sun'ın kapağındaki gibi uzatmam ve açık kahverengiye boyatmam. O zamanlar 'Ne isterseniz yaparım' diyordum. Ama aslında ben görünümümle de iddialı olmayı seviyorum. O zamanki kadın ben değildim aslında. Bunu anlamak için sadece büyümem ve kendimi keşfetmem gerekti.

OJEDEN BİLEZİKLER

* Tırnaklarınızın güzelliği ve hep bakımlı olmasıyla da dikkat çekiyorsunuz. Tırnaklarınızla bu kadar ilgilenmeye ilk ne zaman başladınız? Dört yaşındaydım ve bize büyükannem bakıyordu. Onu çok üzüyorduk. Sanırım bir gün bana kızmıştı ve ben de annemin odasına gittim, ojesini açtım ve parmaklarımdan kollarıma kadar bilezik şekilleri yaptım. Annem eve geldiğinde çok kızdı. Ben de çok korktum çünkü okula öyle gitmek zorunda kalacağımı sandım. Çünkü bizim evde hiçbir zaman aseton olmazdı!