kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Kurtlar Vadisi" Kapadokya'da

Yeni Haber
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ''Kurtlar Vadisi Pusu'' dizisinin oyuncuları, dizinin sezon finali bölümünü, üniversite öğrencileri, hayranları ve yöre halkı ile Kapadokya'da izledi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesindeki Kapadokya Meslek Yüksek Okulunun bahar şenliğine katılmak üzere beldeye gelen, dizide ''Polat Alemdar'' karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ''Memati'' karakterini canlandıran Gürkan Uygun, ''İskender Büyük'' karakterini canlandıran Musa Uzunlar ve ''Muro'' karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, Kapadokya'da hayranları ile buluştu.

Dizinin sezon finali bölümünün yayınlanacağı akşam, dizi oyuncuları onuruna önce Kapadokya Meslek Yüksek Okulunda yemek verildi. Yemeğe oyuncularından Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Musa Uzunlar ve Mustafa Üstündağ'ın yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ürgüp Kaymakamı Recep Soytürk, Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer ve yazar Alev Alatlı da katıldı.

Yemekte Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer tarafından, dizi ekibi adına Necati Şaşmaz'a Kapadokya'ya gelmelerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Dizi oyuncuları daha sonra belde meydanına giderek, burada yöre halkı, hayranları ve üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri ile birlikte dev perdeye yansıtılarak gösterilen dizinin sezon finalini izledi.Sezon final bölümünü izlenmesi sırasında özel bir şirkete ait güvenlik
mensupları tarafından hayranlarının hücumuna uğraması engellemek amacıyla oyuncular etrafında güvenlik önlemleri alındı.Daha sonra araçlarıyla beldeden ayrılan dizi oyuncularının, sabah erken saatlerde hava balonu ile Kapadokya turu yapacakları bildirildi.

AA