kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BMW X6 yeni bir segment oluşturuyor

BMW X ailesinin yeni üyesi X6 118 bin Euro'ya Türkiye'de

26.05.2008
BMW X ailesinin yeni üyesi, Spor Aktivite Coupe kavramının yaratıcısı X6 Avrupa ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuldu. X6'nın xDrive 3.0d, xDrive 3.5d, xDrive 5.0i olmak üzere 2 dizel, 1 benzinli 3 motor seçeneği bulunuyor.

BMW X6 galerisi için tıklayın

Aracın satış fiyatı 118 bin 441 Euro'dan başlıyor, 151 bin 131 Euro'ya kadar çıkıyor. Yeni X6'da bir ilk olan Dinamik Performans Kontrolü sunuluyor. Dinamik Performans Kontrolü, arka akstaki torku sağ ve sol tekerlekler arasında tamamen ve tam değişken şekilde aktarabiliyor. Bu özellik, X6'nın viraj içindeki performansını ve yol tutuş dinamiklerini önemli ölçüde iyileştiriyor.

BORUSAN'DA YENİDEN YAPILANMA
BMW'nin Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv, tek icra kurulu altındaki yapılanma sistemini değiştirerek, distribütörlük ve perakende faaliyetlerini, beş ayrı şirket çatısı altında ayrı genel müdürlükler olarak yönetmeye başladı. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Müşerref İlpars, emekliye ayrılırken, beş şirketin faaliyet alanları ile genel müdürleri şöyle belirlendi. BMW-Hakan Bayman, Land Rover-Ayhan Ölçer, Borusan Oto (Perakende Satış ve Satış Sonrası)-Tijen Çıdam, Ticari (Kullanılmış Oto, Filo Satışlar, Araç Kiralama) ve Lojistik Faaliyetler-Atilla Ermutlu, Mali Yönetim ve Destek Birimler-Kerim Kazgan.