kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kainat güzeli adayından turizme katkı

NEVŞEHİR/SABAH
Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Sinem Sülün, bir tanıtım filmi çekmek için Nevşehir'e geldi..
Vietnam'da 14 Temmuz tarihinde yapılacak olan Miss Universe 2008 Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Sinem Sülün (19), Türkiye ve Kapadokya'yı tanıtmak amacıyla bir tanıtım filmi çekmek için Nevşehir'e geldi. Sülün; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı'ndan kendilerine destek vermesini istedi.

ÇEKECEĞİ FİLM VİETNAM'DA İZLENECEK
2005 yılından beri çeşitli güzellik yarışmalarına katılan ve 2007 Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye ikinciliği kazanan Sülün, Kainat güzeli seçilebilmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Yarışmada sadece yarışmakla kalmayıp, hem Türkiye hem de Kapadokya'yı en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediğini belirten Sülün; Nevşehir ve Kapadokya'da çekeceği bu filmi Vietnam'a götürüp, orada izlenmesini sağlayacağını dile getirdi.

BİZE DAHA FAZLA İMKAN VERSİNLER
Gazetecilere poz veren Sülün, yurtdışında Türkiye'nin iyi tanıtılmadığını ifade ederek şunları söyledi: "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Dışişileri Bakanlığı güzellere sahip çıkmalı. Çünkü biz uluslararası yarışmalara katılarak ülkemizi temsil ediyoruz. Bize sahip çıkılırsa, imkan tanınırsa biz de zaten tanıtmakta olduğumuz ülkemizi daha iyi tanıtma gayreti içinde oluruz"
Haberin fotoğrafları