kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Belçim Bilgin Erdoğan: Toplumda ve özellikle gençlerde bir uyanış oldu.

Böyle bir ekip bir daha bulunur mu?

Hayati GÖK/MAGAZİN
'Defne' karakterine hayat veren Belçim Bilgin Erdoğan: Çok hüzünlüyüm. Böyle bir ekip bir daha biraraya gelir mi bilmiyorum!..
'Hatırla Sevgili'nin 'devrimci' Defne'si Belçim Bilgin Erdoğan, dizi biteceği için burukluk yaşadığını belirterek, "Gerçekten çok hüzünlüyüm. Böyle bir ekip bir daha biraraya gelir mi bilmiyorum. Biz burada bir aile olduk" dedi.

AŞKIMIZA ÖZENDİLER
* Bu gece ekrana veda edeceğiniz için neler hissediyorsunuz?
Son bölüm senaryosu elimize gelince dizinin bittiğini anladık. Çok hüzünlüyüm gerçekten...

* Defne karakterine gelen tepkiler nasıl?
Defne'yi çok sevip Deniz ile aşklarına özenen gençler oluyor. Hep olumlu tepkiler aldım. İlk bölümlerde kendi adıma skandal oynuyordum ama ilerledikçe kendimi beğenmeye başladım.

* 'Hatırla Sevgili' özellikle genç kuşak için önemli bir proje oldu herhalde...
O döneme dair toplumda ve özellikle gençlerde bir ilgi ve uyanış oldu. Ben de bir sürü şeyin daha farklı olduğunu rolü oynayarak gördüm. Başka türlü bu kadar derin hissedemezdim.

* Eşiniz Yılmaz Erdoğan sizi nasıl buluyor?
İlk başlarda çok fazla eleştiriyordu. Zamanla ben de adapte oldum rolüme ve bu süreçte Yılmaz'ın bana çok yardımı oldu. Sonlara doğru daha iyi olduğumu söyledi ve 'Yaptın sen bu işi! Defne diye bir karakter var artık' dedi.

* Bu projenin içinde kendinizi nasıl buldunuz?
Tomris Hanım Fransa'dayken bu projeden bahsetmişti. Fransa'da kalacaktım. Evlenip buraya gelince ve diziyi izledikçe 'Allahım ben de bu işte olmalıyım' dedikçe, haykırışımı duydu galiba. Birgün Tomris Hanım aradı ve 'Defne'nin büyümüş halini senin oynamanı hayal ediyorum. Sen ne diyorsun?' dedi. Ben de heyecanla 'Evet' dedim.

'GÜZ SANCISI'NDA BEN DE VARIM
* Peki yeni projeler var mı?
Tomris Hanım'ın sinema filminde yani 'Güz Sancısı'nda oynayacağım. Senaryo tam bitmediği için karakterim belli ama ayrıntıları belli olmadığı için açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Çok heyecanlıyım. Hikayeyi çok güzel buluyorum. Kadroda sevdiğim arkadaşlarımla oynuyorum.
Haberin fotoğrafları