kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe'den Gökhan Ünal açıklaması

Yeni Haber
Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği futbolcu Gökhan Ünal'dan, yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçtiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinde, Fenerbahçe'nin Gökhan için yaptığı teklifi Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un, ''Gökhan'ı Trabzonspor'a vereceğim, onlara sözüm var'' diyerek geri çevirdiği yönünde medyada yer alan haber üzerine yapılan açıklamada, yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu oyuncudan vazgeçildiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Gökhan Ünal transferi konusunda Sayın Mamur'un bu şekilde bir reddi söz konusu değildir. Kulübümüz, Kayserispor ile Gökhan Ünal transferi konusunda görüşmüş, ancak istenen bonservis bedelinin çok yüksek olması sebebiyle, kendilerine Gökhan Ünal'ı bu bonservis bedeli karşılığı transfer etmemizin mümkün olmadığı bildirilmiştir. Dolayısıyla Kayserispor yönetiminin teklifimizi reddi değil, kulübümüzün yüksek bonservis bedeli nedeniyle talebini geri çekmesi durumu söz konusudur. Gökhan Ünal transferinin hem Trabzonspor hem de Kayserispor için hayırlı olmasını diliyoruz.''