kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

''F.Bahçe Türkiye'nin en iyisi"

Yeni Haber
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Barış Özbek, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Türkiye'deki en iyi kadroya sahip olduğunu söyledi.

Barış Özbek, Futbol Ekstra dergisinin haziran ayı sayısında yer alan açıklamalarında, şampiyonluk yarışında mücadele ettikleri Fenerbahçe takımının kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Türkiye'nin en iyisi diyebilirim. Ancak sezon çok uzun bir maraton. Tüm sezonda iyi olmak gerekiyor. Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyisi ama savaşan kazanır. Biz şampiyonluğu onlardan çok istedik ve hak ederek kazandık'' diye konuştu.Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan çok ciddi teklifler almasına karşın, Karl Heinz Feldkamp'ın isteğiyle Galatasaray'ı tercih ettiğini anlatan Barış, Alman teknik adamın ayrılışıyla şok yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

''Feldkamp'ın ayrılma kararı beni çok üzdü, çünkü Galatasaray'a gelmemde çok büyük payı vardı. Lig bitmeden ayrılması beni çok etkiledi. Hoca gidince 3 hafta kendime gelemedim. Feldkamp kalsa da biz şampiyon olurduk. Gidişinden sonra, 'Galatasaray iyi takım değil. Bunlardan hiçbir şey olmaz' dediler. Bu sözler bizi birbirimize kenetledi.''Galatasaray'da devam eden teknik direktör arayışları konusuna değinen Barış, ''Gelecek teknik direktör için benim konuşmam doğru olmaz. Ancak çocukluğumdan beri Gheorghe Hagi hayranıyım. O inanılmaz bir futbolcuydu ve ondan çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum'' derken, Almanya milli takımını seçmiş olması hakkında da ''Bu benim suçum değil. Beni görmezden geldiler. Türkiye forması giyebilmek için can atıyordum'' ifadelerini kullandı.