kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Vurulma anı kameralara böyle yansıdı- VİDEO

Yeni Haber
Hatay'ın İskenderun ilçesi Mesleki Eğitim Merkezi okulu içerisinde bulunan şahıslara ateş açıldı. Olayda 4 kişi yaralandı. Şahısların vurulma anı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, belge almak için okula giden gruba bir anda okulun dış duvarından kimliği belirsiz kişiler tarafından rast gele ateş açıldı. Okul bahçesinde bulunan H.S., V.S. Ö.K. ve İ.A. adlı kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edilerek yaralılar İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Olay yerinde bir adet tabanca ele geçirildi.



Bu arada, şahıslara ateş edilme görüntüleri çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altay, şube müdürleri olaydan sonra okula gelerek inceleme yaptı ve güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozolu, okul bahçesinde yaptığı açıklamada, "Olayı gerçekleştiren kişiler ve olayda yaralanan kişiler kesinlikle Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgisi olmayan kişilerdir. Dışardan gelen kişiler burda bu olayı gerçekleştirmişler, olayın faillerini tespit etmeye çalışıyoruz ve kısa sürede bu olayı aydınlatacağız. Tabi okulda böyle bi olayın yaşanması bizleri de üzmüştür." şeklinde konuştu.